Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Online abonnementen voor heren scheermesjes

Online abonnementen voor heren scheermesjes

Unieke samenwerking met Gillette

Kruidvat en Gillette gaan een unieke samenwerking aan. De drogisterijketen start abonnementen voor de heren scheermesjes van Gillette. Vanaf nu kunnen mannen in Nederland in een handomdraai hun favoriete scheermesjes online kopen en gratis laten thuisbezorgen op de gewenste datum. Deze mesjes worden standaard met 15% korting aangeboden. Dit is de eerste keer dat Kruidvat in samenwerking met een A-merk artikelen aanbiedt in abonnementsvorm.

Clubmember

Mannen kunnen kiezen uit vier verschillende abonnementen, afgestemd op hun baardgroei en scheerfrequentie. Het Classic abonnement bestaat uit een pakketje van vijf Mach3 scheermesjes, het Comfort abonnement zijn vier scheermesjes van de Fusion manual, het Premium abonnement zijn vier Proglide manual scheermesjes en het Platinum abonnement bevat een set van vier Pro Shield base scheermesjes. Afhankelijk van de persoonlijke baardgroei kan de man aangeven of hij drie, vier of zes verpakkingen per jaar wil ontvangen. Het pakketje met de scheermesjes wordt door de brievenbus bezorgd op de gewenste dag. Bij het afsluiten van een abonnement krijgen heren een Gillette Pro Shield base scheerapparaat t.w.v. €11,99 cadeau. Na elk half jaar krijgt de clubmember ‘rewards’; cadeaus als waardering van het lidmaatschap. Het abonnement kan ten alle tijden worden aangepast.

Verkrijgbaarheid & prijs

De Kruidvat Gillette abonnementen zijn exclusief online verkrijgbaar via www.kruidvat.nl/gilletteshaveclub. Kruidvat rekent hiervoor geen bezorgkosten en de klant krijgt altijd 15% korting ten opzichte van de winkelprijs.
Classic abonnement vanaf € 0,78 per week
Comfort abonnement vanaf € 0,98 per week
Premium abonnement vanaf € 1,09 per week
Platinum abonnement vanaf € 1,21 per week

Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en de drogisterijketen is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Sluit nu een abonnement af >>