background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Pleisters

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Voor wie

44 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
44 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
44 product(en) gevonden < 1 2 3 >

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
44 product(en) gevonden
< 1 2 3 >
Wat de beste pleisters zijn, is voor een groot deel afhankelijk van het type wondje dat je moet verzorgen. Zo kies je bij ons uit onder andere kleine pleisters voor je gezicht, pleisters voor een likdoorn en speciale pleisters die waterbestendig zijn. Ideaal als je in de horeca werkt, gaat zwemmen of douchen en hygiënisch te werk wilt gaan.
 

Voorkom een infectie met desinfectiepleisters

Of het nu gaat om een klein wondje of een groot wondje, in beide gevallen wil je voorkomen dat de plek gaat infecteren. Desinfectiepleisters bieden daar de perfecte uitkomst voor. Het product kleeft niet op de wond en de pleister blijft goed zitten voor optimale bedekking van het wondje.
 

Kies uit verschillende producten

Er zijn pleisters in verschillende varianten verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke variant, waarbij je een pleister op maat knipt, kant-en-klare pleisters die per stuk verpakt zijn of ga voor speciale pleisterspray. In alle gevallen weet je zeker dat je iedere wond snel en effectief aanpakt.
​​​​​​​

Speciale pleisters voor kinderen

Een wondje kan voor een kind best even schrikken zijn. Om de pijn beter te verzachten en het helen van de wond leuker te maken, kies je bij ons uit speciale pleisters voor kinderen. Regelmatig zijn er verschillende designs van bijvoorbeeld Disney-figuren te bestellen, waardoor de kans groot is dat de favoriete held of heldin van je dochter of zoon het wondje netjes afdekt.