background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Kompressen

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Voor wie

2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
Gaaskompressen zijn een onderdeel van een EHBO-koffer en zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Merk je dat de kompressen bijna op zijn? Dan is het verstandig om deze extra bij te bestellen via Kruidvat. Het gaasdoekje is in grote hoeveelheden of per stuk verpakt. Doordat het gaas steriel is, is het veilig op ieder soort wondje aan te brengen.
 

Het aanbrengen van een wondkompres

Een wondkompres breng je aan door middel van een kleeflint of een verband, om zodoende het bloedende wondje te stelpen of af te dekken. Hierdoor blijft je wond altijd netjes steriel en voorkom je de kans op een infectie.
​​​​​​​

Was de wond voordat je het gaas aanbrengt

Om je wond optimaal te beschermen tegen factoren als vuil en infecties is het belangrijk om deze voor de behandeling goed te reinigen. Na het wassen van het wondje doe je er goed aan om een huidvriendelijk desinfecteermiddel, zoals Betadine, aan te brengen en vervolgens het kompres zachtjes op de wond te leggen.
 

Kies uit verschillende gaaskompressen

Een gaaskompres is bij ons verkrijgbaar van onder meer het Kruidvat Merk en Hansaplast. Ieder kompres is steriel verpakt en de perfecte toevoeging voor iedere EHBO-koffer. Bekijk het volledige assortiment online en haal eenvoudig en snel een aantal steriele kompressen in huis.