background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

EHBO 

Filter

Acties

Merken

Beoordeling

Prijs

Morgen in huis

Assortiment

Maat en inhoud

Soort

Voor wie

2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
2 product(en) gevonden

Producten per pagina20

Sorteer op: Hoogste beoordeling
2 product(en) gevonden
Een EHBO-set is onmisbaar in ieder huishouden. Leg de set in je keuken, badkamer of voorraadkast. Zo heb je altijd snel toegang tot de juiste wondverzorging. Van snijwonden tot aan schaafwonden en van kleine tot aan grote wonden, je verzorgt het allemaal met een EHBO-kit. In ons assortiment vind je er diverse.
 

Alle benodigdheden binnen handbereik met een first aid kit

Een EHBO-koffer met inhoud biedt je alle first aid die je tijdens ongelukkige momenten nodig hebt. Denk hierbij aan hulpmiddelen als snelverband, elastische windsels, hechtpleisters, alcoholdoekjes, vinyl handschoenen, PE pleisterstrips en een handig EHBO-boekje.
 

Een EHBO-doos voldoet aan de richtlijnen van het Rode Kruis

Tijdens het verlenen van eerste hulp wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op veilig en kwalitatief goed materiaal. Zo moet een bloeding snel stoppen, een wond goed genezen en pleisters moet je snel kunnen knippen met een goede schaar. Een EHBO-doos uit ons assortiment voldoet daarom altijd aan de richtlijnen van het Rode Kruis.
​​​​​​​

Een reiskit neem je mee op vakantie

​​​​​G​​​​​​a je binnenkort backpacken, op vakantie met het gezin of een lange tijd reizen met je partner? In alle gevallen doet het je goed om een compacte reiskit in te pakken. Hierdoor ben je op iedere situatie goed voorbereid en ga je waar dan ook ter wereld hygiënisch te werk.