Bekijk alle Black Friday Deals!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
product

Fotoboeken

Maak een geweldig boek van jouw mooiste foto's
0
.
00
  • Fotoboeken

Fotoboeken

Maak een geweldig boek van jouw mooiste foto's

Helaas niet meer verkrijgbaar

Snel geregeld

Niet goed, geld terug

Fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart!

Wissel Jouw spaarpunten in voor GRATIS producten, EXTRA korting, een dagje uit of een donatie

Productinformatie

Productinformatie

Kruidvat fotoboeken bieden ontzettend veel voor een Kruidvat-prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een hoogstaand productieproces en uitgebreide kwaliteitscontrole. Niet voor niets zijn de Kruidvat fotoboeken meerdere keren als beste uit de test gekomen.

Kruidvat fotoboeken bieden ontzettend veel voor een Kruidvat-prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een hoogstaand productieproces en uitgebreide kwaliteitscontrole. Niet voor niets zijn de Kruidvat fotoboeken meerdere keren als beste uit de test gekomen. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Wij maken je boek opnieuw of betalen je aankoopbedrag terug.

Het assortiment is enorm uitgebreid. Maar liefst 8 formaten, 5 kaftsoorten en 5 papiersoorten. Klein en eenvoudig voor bijvoorbeeld een babyyboekje of verzameling van je Facebook-foto’s voor in je tas. Of enorm groot met zware bladzijden en een kunstlederen kaft voor een trouwalbum of jubileumcadeau. En natuurlijk alles daar tussenin.

En ook voor de prijs zit je bij Kruidvat goed. De prijzen zijn al zeer aantrekkelijk, maar je krijgt ook nog eens heel veel extra’s gratis. Zo zit in een standaard boek altijd minimaal 26 bladzijden. En je betaalt niet extra voor een foto of tekst op de kaft, want die zit er altijd (m.u.v. kunstlederen en luxe linnen omslag) gratis bij. Ook zijn er heel regelmatig aantrekkelijke acties op fotoboeken. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

Lees meer

Lees minder