false
Fotoboeken
Maak een geweldig boek van jouw mooiste foto's
  1. Home
  2. Fotoboeken

Fotoboeken

Maak een geweldig boek van jouw mooiste foto's

Productinformatie

Kruidvat fotoboeken bieden ontzettend veel voor een Kruidvat-prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een hoogstaand productieproces en uitgebreide kwaliteitscontrole. Niet voor niets zijn de Kruidvat fotoboeken meerdere keren als beste uit de test gekomen.

Kruidvat fotoboeken bieden ontzettend veel voor een Kruidvat-prijs. De kwaliteit wordt gegarandeerd door een hoogstaand productieproces en uitgebreide kwaliteitscontrole. Niet voor niets zijn de Kruidvat fotoboeken meerdere keren als beste uit de test gekomen. Daarom geven wij 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Wij maken je boek opnieuw of betalen je aankoopbedrag terug.

Het assortiment is enorm uitgebreid. Maar liefst 8 formaten, 5 kaftsoorten en 5 papiersoorten. Klein en eenvoudig voor bijvoorbeeld een babyyboekje of verzameling van je Facebook-foto’s voor in je tas. Of enorm groot met zware bladzijden en een kunstlederen kaft voor een trouwalbum of jubileumcadeau. En natuurlijk alles daar tussenin.

En ook voor de prijs zit je bij Kruidvat goed. De prijzen zijn al zeer aantrekkelijk, maar je krijgt ook nog eens heel veel extra’s gratis. Zo zit in een standaard boek altijd minimaal 26 bladzijden. En je betaalt niet extra voor een foto of tekst op de kaft, want die zit er altijd (m.u.v. kunstlederen en luxe linnen omslag) gratis bij. Ook zijn er heel regelmatig aantrekkelijke acties op fotoboeken. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Abonneer je dan op de nieuwsbrief!

  1. Home
  2. Fotoboeken
Kruidvat logo
back to top