Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Maak kans op 1 van 30 Fitbits!

Maak kans op 1 van 30 Fitbits!

Maak kans op 1 van 30

Fitbits

t.w.v. 100 euro!

Word een betere versie van jezelf

Motiveer jezelf om meer te bewegen met Scholl inlegzolen. Door de combinatie van stevige gel en zachte gel is de Scholl GelActive voetzool uitermate geschikt om de microschokken te absorberen en de druk te verminder bij wandelen en andere dagelijkse activiteiten. Koop nu een Scholl product in de winkel of online en maak kans op 1 van de 30 fitbits t.w.v. 100 euro.  

Bekijk de deelnemende actieproducten »
 

Jouw actiecode

Koop je jouw Scholl producten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de prijs. Koop je jouw Scholl producten online? Dan is het ordernummer van de bestelling jouw unieke actiecode.
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en wie weet win jij 1 van de 30 Fitbits t.w.v. 100 euro.
De actie loopt van 26 juli t/m 8 augustus 2021. Je kunt jouw activatiecode t/m 15 augustus 2021 hieronder invullen. Met de winnaars wordt voor 5 september 2021 contact opgenomen.   
 
headerquiz-2021-30-scholl.jpg