Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Fisher-Price Little People Helping Others Fire Truck 5366873 5366873 Fisher Price /medias/prd-front-5366873-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTM5MTM3fGltYWdlL2pwZWd8aDAxL2g1ZS85ODgyMjI2MTYzNzQyL3ByZC1mcm9udC01MzY2ODczLTFfNjAweDYwMHxkMzI5NWFhYzE1MWZmOWNjM2IxMjdlZTUwM2ZkMjY1ZGEwMjY0Y2YyNTg0YjRmYjA3NzY3MmRiZTA1YmM4ZTZm

Fisher-Price Little People Helping Others Fire Truck

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Brandweervrouw Erika en haar maatje Karson springen in de brandweerwagen en schieten vliegensvlug te hulp. Help mee met deze Fisher-Price Little People Helping Others Fire Truck.

Als je op de bestuurdersstoel drukt, hoor je geluidjes, zinnetjes en leuke liedjes over samenwerken en anderen helpen. Ben je klaar voor een reddingsactie? Draai aan het schijfje om de zwaailichten te activeren en de brandweerslang te laten draaien. Jij pakt de slang en ik pak de ladder!

Het is fantastisch om een heleboel spannende reddingsacties na te spelen met deze Little People brandweerauto.

Speel en leer!
Met een gemakkelijk vast te pakken voertuig en de brandweerfiguren kun je eindeloos spelen en verhalen bedenken. Door op de bestuurderstoel te drukken of aan het schijfje te draaien, ontdek je dat je liedjes, geluidjes, licht en zinnetjes kunt activeren. Zo leer je over oorzaak en gevolg. De liedjes en zinnetjes laten je kennismaken met samenwerken en anderen helpen.

De Fisher-Price Little People Helping Others Fire Truck werkt op twee AA-batterijen, deze krijg je erbij. De brandweerwagen is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar.

EAN code:0887961616927

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?