background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten 126 stuks 5733309 5733309 Finish /medias/prd-front-5733309-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MjAyNjQ0fGltYWdlL2pwZWd8aDM4L2g2NC8xNTYzMTMzMzc1Mjg2Mi9wcmQtZnJvbnQtNTczMzMwOS0xXzYwMHg2MDB8NDI0NThlMTZiMWI2YjNkM2FiNjE0MzkwY2U0ZDA3MTE4ODVmNjcxMzA2NzQzNGJhM2M3YzNhMjMxNGIwYWRlYg 5.0 1 22.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten

126 stuks

Adviesprijs
59
.
97
22
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Met Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten krijg je bij elke wasbeurt vanaf de eerste keer ultieme glans en uitzonderlijke reiniging. De capsules beschermen en verzorgen je vaat en behouden hun glans.

De Activelift-technologie is effectief tegen alle soorten voedselresten, zelfs hardnekkige vlekken, en dat zonder voorspoelen.

Kenmerken van de Finish Powerball Ultimate All In 1 Vaatwastabletten:
• Verwijderen hardnekkige vlekken
• Ultieme glans
• Beschermen je glas en zilverwerk
• Ook geschikt voor korte cycli

EAN code:8720065006435

Functionele Naam
Vaatwastablet

Specificatie van de inhoud
3x42 tabs

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Finish Ultimate Regular All in One vaatwastabletten - 42 stuks

Inhoud (Netto)
126 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Vaatwastablet

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: www.rbeuroinfo.com. 15-<30 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5 – <15% zuurstofbleekmiddelen, 5 - <15% polycarboxylaten. 5-<15 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. Niet doorboren, breken of doorsnijden. De capsule niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreffend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. Als uw water extreem hard is, gebruik dan Finish Zout. Sluit na gebruik steeds de verpakking en bescherm deze tegen warmte en vocht om de kwaliteit van de Finish Ultimate All in 1 capsules te behouden. We raden Finish glansspoelmiddel aan voor de beste droogresultaten. Deze verpakking is van recyclebaar plastic, sorteer hem in de juiste afvalbak. Verpakking alleen recyclen wanneer leeg, en volgens de lokale sorteerregels.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews