background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Ultimate All-In-1 Vaatwascapsules 15 stuks 5625026 5625026 Finish /medias/prd-front-5625026-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8OTgwNDJ8aW1hZ2UvanBlZ3xoNzgvaDUzLzE0MDkwOTIxMDUwMTQyL3ByZC1mcm9udC01NjI1MDI2LTFfNjAweDYwMHxmMzA4ZWJiM2FhMDllOTNjYzk1ZDEwYzM4NjYwZDdmMzE5ZTFhMzk2NGIzZDdjZGYzNmUwNWFjYTA4YmUwM2Yy 3.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Ultimate All-In-1 Vaatwascapsules

15 stuks

Adviesprijs
7
.
99
3
.
49
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Finish Powerball Ultimate All-In-1 Vaatwascapsules bieden vanaf de eerste wasbeurt keer op keer een uitzonderlijk schone vaat met een ultieme glans.

De activelift-technologie is effectief tegen alle soorten vlekken, zelfs tegen aangekoekte voedselresten ouder dan 24 uur, zonder voorspoelen. De capsules beschermen en verzorgen je vaat, terwijl ze ook bij elke wasbeurt de glans bewaren.

EAN code:8720065003953

Functionele Naam
vaatwasblok

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Finish ultimate 15 tabs regular

Inhoud (Netto)
193.5 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten : www.rbeuroinfo.com 5 - < 15% zuurstofbleekmiddelen 5 - < 15% polycarboxylaten, <5 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoen, <5 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL)

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. De tablet niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een tablet in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. Past de tablet er niet in? Vraag advies aan de vaatwasmachinefabrikant of raadpleeg de gebruiksaanwijzing. Plaats voor het beste resultaat bij korte programma's de Finish Power tablet op de bodem van uw vaatwasser, naast de filter. Na gebruik zak altijd sluiten. Koel en droog bewaren. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. Als uw water extreem hard is, gebruik dan Finish Zout. Geschikt voor septische tanks. Dit product biedt geen bescherming tegen mechanische schade en herstelt reeds beschadigde items niet. 1 tablet per wasbeurt

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Na gebruik zak altijd sluiten. Koel en droog bewaren.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews