background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Quantum Vaatwascapsules 18 stuks 5683637 5683637 Finish /medias/prd-front-5683637-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODYyMjh8aW1hZ2UvanBlZ3xoZTUvaGQyLzE1MTMyNTg3MjI5MjE0L3ByZC1mcm9udC01NjgzNjM3LTFfNjAweDYwMHw2ODNkY2RiNzFlOTU4N2ZiYjhkMGE4OTMxNDQ3Y2M2OTMwZmExZGVjMWRlYzZmMDA4ZTQ1Y2M5Y2MwYjlhNzMx 3.49 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Quantum Vaatwascapsules

18 stuks

3
.
49
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Met Finish Powerball Quantum Vaatwascapsules krijg je bij elke wasbeurt vanaf de eerste keer een grondige reiniging en een stralende glans!

De capsuletechnologie met drie compartimenten verwijdert alle soorten voedselresten, zonder dat je je vaat hoeft voor te spoelen.

EAN code:8720065003946

Functionele Naam
Vaatwastablet

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302: Bij contact met de huid: met veel water wassen P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Finish Quantum Regular 18 Tabs 209 gram

Inhoud (Netto)
187.2 g

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten : www.rbeuroinfo.com 15 - < 15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5 - < 15% zuurstofbleekmiddelen, 5 - < 15% polycarboxylaten, 5 - <15 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LINALOOL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING : Enkel met droge handen vastpakken. Niet doorboren, breken of doorsnijden. De capsule niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreffend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. 1 capsule per wasbeurt

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Sluit na gebruik steeds de verpakking deze tegen warmte en vocht om de kwallteit van de Finish Quantum All in 1 capsules te behouden.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews