background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Quantum Infinity Shine Vaatwastabletten Alléén online, 83 stuks 5782999 5782999 Finish /medias/prd-front-5782999-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODY2Njh8aW1hZ2UvanBlZ3xoZDgvaGI0LzI2NDQ1ODI0NjU1MzkwL3ByZC1mcm9udC01NzgyOTk5LTFfNjAweDYwMHxlNmRmNDNhMWUzY2M5YzMyYTU2ZTI2N2Y3MTFlZDE5NzdjMjI5MGFmMTg4ZDM4MGEzZTJlZGY2YzQ0NTA3N2Nh 32.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Quantum Infinity Shine Vaatwastabletten

Alléén online, 83 stuks

32
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Finish Powerball Quantum Infinity Shine Vaatwastabletten zorgen voor een diepe reiniging en een prachtige glans, vanaf de eerste keer en steeds weer. Met de glasbeschermingstechnologie blijven je glazen beschermd en stralen ze langer.

De Finish Quantum Infinity Shine vaatwastabletten zijn krachtig tegen vlekken, maar zacht voor je vaat. Voorspoelen is niet meer nodig, waardoor je water bespaart.

Finish Powerball Quantum Infinity Shine Vaatwastabletten zijn het meest aanbevolen reinigingsmiddel, op basis van gerenommeerde vaatwasmachine- en glasfabrikanten die Finish aanbevelen.

EAN code:5059001010872,5059001010698

Functionele Naam
vaatwasmiddel

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302+P352: Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
EUH208: Bevat subtilisine. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Finish Quantum Infinity Shine 166T

Inhoud (Netto)
83 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: 5 -<15 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5 –<15% zuurstofbleekmiddelen, 5 -<15% polycarboxylaten, 5 - <15% fosfonaten. Bevat enzymen (Subtilisine, Amylase). Bevat parfums (Benzylbenzoate, Geraniol, Linalool).

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Plaats bij elke wasbeurt een tablet in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het eco/auto-vaatwasprogramma. De ingebouwde zoutfunctie werkt goed in zacht/middelhard en hard water tot maximaal 26°e. Als het water dat u gebruikt erg hard is, gebruik dan Finish Zout Sluit steeds de verpakking na gebruik.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Deutschland GmbH

Communicatieadres

Darwinstr. 2-4, D-69115 Heidelberg

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews