background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Quantum All-In-One Vaatwascapsules 2 x 60 stuks 5679206 5679206 Finish /medias/prd-front-5679206-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTU1MTU5fGltYWdlL2pwZWd8aGRlL2g5Mi8xNTY4OTQ5MDMzMzcyNi9wcmQtZnJvbnQtNTY3OTIwNi0xXzYwMHg2MDB8ZTc3YjE4YTU3N2JlNzAxOTE3NjBmYjliOTllYTNlYWJkZDRlYzA5MjgxZTA5NTFkNGYwYTBjYWU3YzdkNjU1Yg 4.5 2 19.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball Quantum All-In-One Vaatwascapsules

2 x 60 stuks

Adviesprijs
53
.
99
19
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Finish Powerball Quantum All-In-One Vaatwascapsules bieden vanaf de eerste wasbeurt keer op keer een uitzonderlijk schone vaat met een ultieme glans.

De capsuletechnologie met drie compartimenten verwijdert alle soorten voedselresten, zonder dat je je vaat hoeft voor te spoelen.

Het poeder en de gel werken samen om vuilresten los te maken en te verwijderen. De Powerball beschermt het glas en helpt de glans van je servies te behouden.

De voordelen van Finish Powerball Quantum All-In-One Vaatwascapsules:
• Diepe reiniging: ontvet, reinigt en verwijdert hardnekkige vlekken in de eerste wasbeurt
• Briljante glans: de Powerball droogt je vaat en geeft een schitterende glans
• Geschikt voor korte cycli: snelle ontbinding van de capsule
• Capsules met 100% wateroplosbare folie, zonder individuele verpakking

Over Finish
Finish zag het levenslicht in 1953 en is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in vaatwasmiddelen. Vandaag de dag zijn de producten van Finish verkrijgbaar in meer dan veertig landen over de hele wereld. Finish wordt aanbevolen door belangrijke fabrikanten van vaatwasmachines en servies.

Finish is een merk dat zich inzet voor waterbesparing, Finish streeft ernaar om de ecologische impact van zijn producten en verpakkingen zoveel mogelijk te beperken.

EAN code:8720065006725

Functionele Naam
Vaatwasmiddel

Specificatie van de inhoud
120 capsules = 1248g

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302: Bij contact met de huid: met veel water wassen P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Finish Quantum Regular 2x60T 1426 gram promo pack

Inhoud (Netto)
120 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten : www.rbeuroinfo.com. 5 - <15 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoen, 5 – <15% zuurstofbleekmiddelen, 5 - <15% polycarboxylaten, 5 - <15 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LINALOOL)

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. Niet doorboren, breken of doorsnijden. De capsule niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma op 50/55°C. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreffend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. Als uw water extreem hard is, gebruik dan Finish Zout. Sluit na gebruik steeds de verpakking en bescherm deze tegen warmte en vocht om de kwaliteit van de Finish Quantum All in 1 capsules te behouden. We raden Finish glansspoelmiddel aan voor de beste droogresultaten. Deze verpakking is van recyclebaar plastic, sorteer hem in de juiste afvalbak. Verpakking alleen recyclen wanneer leeg, en volgens de lokale sorteerregels.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Belgium

Communicatieadres

Researchdreef 20 Allée de la Recherche, 1070 Brussel/Bruxelles.

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews