background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball Quantum All In 1 Vaatwastabletten 50 stuks 5640153 5640153 Finish /medias/prd-front-5640153-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzkwMzh8aW1hZ2UvanBlZ3xoMjcvaDFhLzE0MzMwNjA2NDg1NTM0L3ByZC1mcm9udC01NjQwMTUzLTFfNjAweDYwMHwyNjIxODU5OTM4MDA5MzE4OTYyNmFkMDU1ZjJmYWY3OGU2N2M2OGViYmE1NzYwNTliNjc1NjBjOTkxMTE3MmNl

Finish Powerball Quantum All In 1 Vaatwastabletten

50 stuks

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Met Finish Powerball Quantum All In 1 Vaatwastabletten krijg je bij elke wasbeurt vanaf de eerste keer een grondige reiniging en een stralende glans.

De capsuletechnologie met drie compartimenten verwijdert alle soorten voedselresten, zonder dat je je vaat hoeft voor te spoelen.

EAN code:8720065003793

Functionele Naam
Vaatwastabletten

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P302: Bij contact met de huid: met veel water wassen P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
EUH208: Bevat Subtilisin. Kan een allergische reactie veroorzaken. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Volledige Omschrijving
Finish Quantum Regular 50 Tabs 423 gram

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: 5- <15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5-<15% zuurstofbleekmiddelen, 5-<15% polycarboxylaten, 5- <15% fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums (BENZYL BENZOATE, GERANIOL, LINALOOL).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. Niet doorboren, breken of doorsnijden. De capsule niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een capsule in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. De geïntegreerde zoutfunctie is doeltreffend in zacht tot zeer hard water lager dan 26°e/21°dH. Als uw water extreem hard is, gebruik dan Finish Zout. Sluit na gebruik steeds de verpakking en bescherm deze tegen warmte en vocht om de kwaliteit van de Finish Quantum All in 1 capsules te behouden. We raden finish glansspoelmiddelen aan voor de beste droogresultaten. Deze verpakking is recyclebaar, sorteer hem in de juiste afvalbak. Verpakking alleen recyclen wanneer leeg, en volgens de lokale sorteerregels.

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews