background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Finish Powerball All-In-1 Vlekverwijderaar Vaatwastabletten 168 stuks 5752986 5752986 Finish /medias/prd-front-5752986-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTcyMDc0fGltYWdlL2pwZWd8aGMxL2g0NC8xNTk2MTA0Nzc2MDkyNi9wcmQtZnJvbnQtNTc1Mjk4Ni0xXzYwMHg2MDB8YmFlODZhNzIxNTQ0NDQ1MjRhNzIxYWYxN2Y1YWUzYTBkNDBkMWM4NWYyYThmZTFkOWYwNDNiY2U3ZGMxN2Q4NQ 26.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Finish Powerball All-In-1 Vlekverwijderaar Vaatwastabletten

168 stuks

26
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Finish Powerball All-In-1 Vlekverwijderaar Vaatwastabletten verwijderen hardnekkige etensresten en vlekken en maken je vaat en glazen sprankelend schoon. Weken is niet meer nodig!

De Powerball versterkt de scrubkracht van het tablet vanaf de eerste wasbeurt voor een diepe reiniging en een glanzend resultaat, elke keer weer. De vaatwastabletten zitten in 100% wateroplosbare folie, zonder individuele verpakking.

De voordelen van Finish Powerball All-In-1 Vlekverwijderaar Vaatwastabletten:
• Ontvettende werking, verwijderen etensresten
• Doeltreffende reiniging vanaf de eerste wasbeurt.
• Spoel- en antikalkfunctie
• Alles-in-één formule

Over Finish
Finish zag het levenslicht in 1953 en is al meer dan zestig jaar gespecialiseerd in vaatwasmiddelen. Vandaag de dag zijn de producten van Finish verkrijgbaar in meer dan veertig landen over de hele wereld. Finish wordt aanbevolen door belangrijke fabrikanten van vaatwasmachines en servies.

Finish is een merk dat zich inzet voor waterbesparing, Finish streeft ernaar om de ecologische impact van zijn producten en verpakkingen zowel mogelijk te beperken.

EAN code:8720065006596

Functionele Naam
Vlekverwijderaar

Specificatie van de inhoud
1 tablet per wasbeurt 16,0 g tablet

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P305+P351+P338: Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-Zinnen
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Product omschrijving
Finish power all in one Vlekverwijderaar 168 H87

Inhoud (Netto)
168 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingrediënten: 5 - <15 % zuurstofbleekmiddelen, 5 - < 15% polycarboxylaten,<5 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen,
<5 % fosfonaten. Enzymen (Subtilisine, Amylase). Parfums.

Richtlijnen

SAFETY_DATA_SHEET_REQUIRED

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Enkel met droge handen vastpakken. De tablet niet openen. Lost volledig op tijdens de wasbeurt. Plaats bij elke wasbeurt een tablet in het doseerbakje van de vaatwasmachine. Niet in de bestekmand plaatsen. Gebruik voor de beste resultaten het auto-vaatwasprogramma of op 50/55°C. Na gebruik zak altijd
sluiten

Contactinformatie

Contactnaam

RB Hygiene Home Netherlands

Communicatieadres

Siriusdreef 14, 2132 WT Hoofddorp

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews