false
  1. Home
  2. Maak kans op 1 van de 10 cadeaukaarten t.w.v. 250 euro!

Maak kans op 1 van de 10 cadeaukaarten t.w.v. 250 euro!

headerquiz-2018-22-festival.jpg
Vorige maand ging traditiegetrouw met Paaspop het festivalseizoen van start. Ook in 2018 valt er weer ruimschoots te kiezen uit zo’n 1000 festivals en publieksevenementen. Naar verluidt gaan we weer massaal op stap, jong en oud, met zo’n 18,5 miljoen verwachte bezoekers!

Tijdens festivals, evenementen en dagjes uit liggen er vaak extra triggers op de loer, waardoor maag en darmen van streek kunnen raken. Denk aan onregelmatig eten, minder hygiëne, anders eten en drinken dan je gewend bent, alcohol, vet en pittig eten. 1 op de 5 Nederlanders ervaart zelfs regelmatig maag- en darmklachten. Komend festivalseizoen willen we weer volop genieten en Kruidvat helpt je hierbij met een leuke en reuze handige checklist. Daarnaast geeft Kruidvat samen met Rennie, Iberogast en Losecosan 10 cadeaukaarten t.w.v. maar liefst €250,- weg om het festivalseizoen nog prettiger te maken. Koop bijvoorbeeld een luxe zonnebril en vink deze alvast af op jouw checklist.   

Bekijk hier de producten tegen maag- en darmklachten en vink ze af op jouw checklist, zodat jij klaar bent voor het festivalseizoen. Vergeet ook niet de vragen te beantwoorden en dan maak je kans op 1 van de 10 cadeaukaarten t.w.v. €250,-*!
 


Rennie. Niet te gebruiken door nierpatiënten, bij ernstige nierfunctiestoornissen en/of nierstenen, verlaagd fosfaatgehalte in het bloed of een veel te hoog calciumgehalte in het bloed. Lees voor het gebruik de bijsluiter.
Losecosan® 20mg niet gelijktijdig gebruiken met nelfinavir. Losecosan® 20mg is een geneesmiddel. Lees voor gebuik de bijsluiter.
Iberogast. Lees voor het gebruik de bijsluiter. Finimal. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

*Geen aankoopverplichting. VVV Cadeaukaart. Looptijd actie week 22 t/m 25. KOAG nr. 80-0518-0638  

  1. Home
  2. Maak kans op 1 van de 10 cadeaukaarten t.w.v. 250 euro!
Kruidvat logo
back to top