Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Excilor Kalknagel Kwastje 3,3ml - Nagelverzorging 3348332 3348332 Excilor /medias/prd-front-3348332-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTQ1NTYzfGltYWdlL2pwZWd8aGQyL2hjMy8xMTM2Mjk5NzE0MTUzNC9wcmQtZnJvbnQtMzM0ODMzMi0xXzYwMHg2MDB8ZDQyZGI3MGY4YjhlZTVhMTgxNmYwZDFlMDdmYzM0ZDRlYmNmOGRlOTRjZjdiNjk4YWUxZGRlMDA5ZTU3Y2ZhZA 19.99 EUR Kruidvat https://schema.org/LimitedAvailability

Excilor Kalknagel Kwastje

3,3ml - Nagelverzorging

19
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Behandel je kalknagel effectief met dit Excilor Kalknagel Kwastje. De formule dringt je nagel binnen en werkt snel om verdere groei van de schimmelinfectie te voorkomen. Vijlen is niet nodig. Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken.

De formule helpt ook om de aangetaste nagelstructuur te herstellen. Dit verbetert de uitstraling van je nagel én biedt een barrière tegen schimmelinfecties.

De voordelen van het Excilor Kalknagel Kwastje:
• Effectieve behandeling en klinisch bewezen
• Zichtbaar resultaat vanaf 2 weken
• Makkelijk in gebruik, vijlen is niet nodig
• 1 minuut per dag

Hoe gebruik je het Excilor Kalknagel Kwastje?
• Reinig de kalknagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat je Excilor gebruikt
• Gebruik het kwastje om de hele kalknagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor twee keer per dag royaal aan (‘s ochtends en ‘s avonds). Voor een goed resultaat is een behandeling van minstens 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden de behandeling voort te zetten tot de nagel volledig hersteld is.
• Laat het even drogen (1 à 2 minuten) voordat je sokken of schoenen aantrekt
• Gebruik een nagelschaartje om je nagels te knippen zodra je nagel aangroeit

EAN code:5410765001955

Functionele Naam
kalknagelbehandeling

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P101: P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: P102:Buiten het bereik van kinderen houden. P210: P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. P240: P240:Opslag- en opvangreservoir aarden. P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P271: P271:Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: P280:Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P310: P310:Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

H2.2-zinnen
H226: H226:Ontvlambare vloeistof en damp. H318: H318:Veroorzaakt ernstig oogletsel. H335: H335:Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.

Volledige Omschrijving
Excilor kalknagelbehandeling solution 3,3 ml

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Commerciële Benaming
Excilor kalknagelbehandeling solution 3,3 ml

Inhoud (Netto)
3.3 ml

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Effectief werkingsmechanisme: Excilor® verandert de pH waarde van de nagel, zodat een vijandige omgeving wordt gecreëerd voor de nagel schimmels (dermatofyten). Dit voorkomt verdere groei van de schimmel en aantasting van de nagel. Optimale en volledige penetratie: Excilor® bereikt de schimmel (dermatofyten) onmiddellijk. Daarna volgt direct een gezonde aangroei van de nagel. De vloeistof penetreert binnen seconden zonder een zichtbaar laagje achter te laten.

Wettelijke naam

Wettelijke benaming

Medisch hulpmiddel

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingrediënten: Verrijkt met glycerol, nagel lipiden en biotine. Ethyllactaat, azijnzuur, penetratie bevorderaar, filmvormende agenten, water, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetylateerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen).

Belangrijk

Verplichte algemene verme

Buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren.

Doseringrestrictie

Effectieve behandeling vereist het volgend behandelingsschema: 1x in de ochtend en 1x in de avond, in totaal 1 minuut per dag.

Gebruikersbeperkingen

Diabetici met voet problemen worden geadviseerd om naar de huisarts te gaan voordat begonnen wordt met de behandeling van Excilor®.

Toedieningsvorm

vloeistof in flesje + kwastje

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Alleen voor uitwendig gebruik. Volg de instructies op de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Effectieve behandeling vereist het volgend behandelingsschema: 1x in de ochtend en 1x in de avond, in totaal 1 minuut per dag.

Contactinformatie

Contactnaam

Vemedia B.V.

Communicatieadres

Verrijn Stuartweg 60, 1112 AX Diemen

Contact type

Consumentenservice

Communicatiekanaalgegevens

info@excilor.com

Type communicatiekanaal

E-mail

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren