background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling Wrat 4380566 4380566 Excilor /medias/prd-front-4380566-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8MTA2NTc3fGltYWdlL2pwZWd8aDQ1L2hmOC8xNDY2MDI5MzIzMDYyMi9wcmQtZnJvbnQtNDM4MDU2Ni0xXzYwMHg2MDB8NTk4ZDRjOGQyNDE1MTdiZTI3NWY2MTUyYWZjYTViNTVkNTY0MTJhM2Q2MTQxZWU2ZTkwODRjYTg4MGM5N2ViOA 23.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling

Wrat

23
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 950 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling is een revolutionaire behandeling om wratten te verwijderen. De behandeling combineert bevriezing én gel in één apparaat voor effectieve verwijdering van hand- en voetwratten. Behandelduur: 5 dagen.

Excilor Wrattenbehandeling met de DuoActive Technology heeft een unieke werking. Het behandelt de wrat niet alleen van binnenuit (behandeling door bevriezing), maar ook van buitenaf (behandeling met gel). Zowel de verdikte huid van de wrat en het veroorzakende virus worden verwijderd en een nieuwe, gezonde huid verschijnt. Voor een effectieve wrattenbehandeling die klinisch is bewezen met een behandelduur van slechts 5 dagen.

Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

De voordelen van Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling:
• Combineert bevriezing en gelbehandeling
• Effectieve wrattenbehandeling
• Behandelduur: 5 dagen
• Handig in gebruik
• Klinisch bewezen effectief

Hoe gebruik je Excilor 2-in-1 Wrattenbehandeling?
Pas de bevriezingsbehandeling één keer toe op dag 1, gevolgd door de gelbehandeling, 2 keer per dag gedurende 4 dagen.

Gebruik je dit product voor de eerste keer? Behandel dan slechts één wrat voordat je meerdere wratten behandelt, om eerst de uitwerking op je huid te ervaren. Begin alleen met de behandeling van een andere wrat als je geen bijwerkingen ervaart (normaal gesproken binnen 5 dagen).
Zitten er meerdere wratten dicht op elkaar (binnen 1 centimeter)? Wacht totdat je huid weer normaal is voordat je een andere wrat behandelt (dit kan tot 6 weken duren).

Wanneer de wrat niet volledig verdwijnt kan je de behandeling tot 3 keer herhalen. Herhaal de volledige behandelmethode na een rustperiode van minimaal 4 dagen tot een week.

EAN code:8711744045777

Functionele Naam
Wratten behandeling 2 in 1

Te Gebruiken Tijdens Zwangerschap
Mogelijk

GHS signaalwoord
Gevaarlijk


UN Code-3082

P-zinnen
P332_P313: Bij huidirritatie: een arts raadplegen

H-Zinnen
H222: Zeer licht ontvlambare aerosol H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. H314: Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletse H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen H412: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Volledige Omschrijving
Excilor® Wratten behandeling 2 in 1

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
1 stuks

Registratie Nummer
1030863

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Behandelt wratten van binnenuit en van de buitenkant.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

Ingredients: Cryo-Active™, TCA-Active™ (gebaseerd op Trichloorazijnzuur), Carbopol, Water.

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Volg de instructies op de bijgesloten gebruiksaanwijzing. Bewaren buiten bereik van kinderen.

Doseringrestrictie

Product 1: bevriezing. Dag 1. Product 2: gel. Voor kinderen 1x /dag. Voor volwassenen 2x /dag (1x in de ochtend en - 1x in de avond).

Gebruikersbeperkingen

ALLEEN te gebruiken bij wratten op handen en voeten. Niet te gebruiken op beschadigde huis of bij twijfel of het huidletsel een wrat is. Niet gebruiken bij steelwratjes en ouderdomswratjes. Hetbevriezingsmiddel niet inslikken, alleen gebruiken in een goed geventuleerde ruimte. Mocht de gel per ongeluk in contact komen met gezonde huis, de huid onmiddelijk wassen met veel zeep en water om irritatie of verbranding van gezonde huis te voorkomen. Bij vragen, neem contact op met de huisarts of apotheker. Niet gebruiken indien men overgevoelig is voor een van de bestanddelen. Niet gebruiken na de THT die is vermeld op de pen of de verpakking. Excilor® 2 in 1 Wratten behandeling kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Het wordt aangeraden dat volwassenen de behandeling toepassen bij kinderen. Bij zwangerschap, borstvoeding, diebetes, waneer je een slechte bloedcirculatie of een huidaandoening hebt, wordt aanbevolen om de huisarts om advies te vragen voordat begonnen wordt met de behandeling van Excilor®.

Toedieningsvorm

Applicator

Richtlijnen

Ce

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Exilor® 2 in 1 wratten behandeling kan gebruikt worden door volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Het wordt aangeraden dat volwassenen de behandeling toepassen bij kinderen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bescherm tegen zonlicht en niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C.

Contactinformatie

Contactnaam

Medical Brands Innovations B.V.

Communicatieadres

Piet Heinkade 199, 1019 HC Amsterdam, The Netherlands.

Contact type

Licentiehouder

Communicatiekanaalgegevens

0900-2333666

Type communicatiekanaal

Telefoon

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren