Haal je bestelling gratis op in de winkel!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Voedselbank Etten-Leur wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Etten-Leur

Voedselbank Etten-Leur wint één minuut gratis winkelen bij Kruidvat Etten-Leur

Over-Kruidvat.png
Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Korte Brugstraat 2 in Etten-Leur met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Marleen Berentsen één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Etten-Leur. Met de prijs wil de organisatie mensen een steuntje in de rug geven die in financiële problemen zitten. Naast voedsel hebben ze bij de Voedselbank namelijk ook behoefte aan verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen. Marleen ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid zeep, tandpasta en schoonmaakmiddelen.
 
Winkelmanager Linda Matthijssen is trots op haar nieuwe winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Etten-Leur en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van de Voedselbank Etten-Leur met deze actie extra kunnen steunen”, aldus Matthijssen.
 
Marleen Berentsen, bestuurslid van Voedselbank Etten-Leur, is ontzettend blij met de prijs: “Ik heb veel kunnen shoppen voor de mensen die het niet zo ruim hebben. Namens Voedselbank Etten-Leur wil ik Kruidvat Etten-Leur van harte bedanken!”
 

Over Kruidvat

Kruidvat telt ruim 1.100 winkels en is met meer dan 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.