background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Essence Protects Thin Nails XXL Nail Thickener 8ml 5068085 5068085 Essence /medias/prd-front-5068085-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDU5Mjh8aW1hZ2UvanBlZ3xoNGQvaDdiLzE1NTk5OTg3OTE2ODMwL3ByZC1mcm9udC01MDY4MDg1LTFfNjAweDYwMHw3M2FmMTNhMDJmZGQ0YzYwOWE2MmI0OGE0OWVmYzA5OWE2ZTkxNTIxZmJkOTYzYjlmZmNjYjI5ZmE5MDZjNWU5 1.89 EUR Kruidvat https://schema.org/LimitedAvailability

Essence Protects Thin Nails XXL Nail Thickener

8ml

1
.
89

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product  Informatie 

Product Informatie

Neem afscheid van broze en korte nagels met deze Essence Protects Thin Nails XXL Nail Thickener. De nagelverharder verzorgt je nagels en transformeert ze tot prachtige diamantjes.

Dankzij de rijke formule verzorgt de nagelverharder je nagels en beschermt ze tegen invloeden van buitenaf. Zo zien ze er altijd perfect verzorgd uit en voelen ze ook zo aan.

EAN code:4059729255730

Houdbaarheid Na Opening
36

Functionele Naam
Nail Polish


UN Code-1263

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P210: Verwijderd houden van warmte/ vonken/ pen vuur/ hete oppervlakken. Niet roken P233: In goed gesloten verpakking bewaren P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H-Zinnen
H225: Licht ontvlambare vloeistof en damp. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H228: Ontvlambare vaste stof. H302: Schadelijk bij inslikken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. H315: Veroorzaakt huidirritatie. H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H332: Schadelijk bij inademing. H335: Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H371: Kan schade aan organen veroorzaken. H410: Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Inhoud (Netto)
8 ml

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

BUTYLACETATE,ETHYLACETATE,NITROCELLULOSE,ISOPROPYLALCOHOL,ADIPICACID/NEOPENTYLGLYCOL/TRIMELLITICANHYDRIDECOPOLYMER,ACETYLTRIBUTYLCITRATE,ACRYLATESCOPOLYMER,CELLULOSEACETATEBUTYRATE,SUCROSEBENZOATE,PHTHALICANHYDRIDE/TRIMELLITICANHYDRIDE/GLYCOLSCOPOLYMER,STEARALKONIUMBENTONITE,CAMPHOR,DIMETHICONE,STEARALKONIUMHECTORITE,AQUA(WATER),BENZOPHENONE-1,PHOSPHORICACID,CI77891(TITANIUMDIOXIDE).

Belangrijk

Doseringrestrictie

no

Contactinformatie

Contactnaam

cosnova GmbH

Communicatieadres

Am Limespark 2, D-65843 Sulzbach am Taunus

Contact type

Licentiehouder

Communicatiekanaalgegevens

essence.eu/nl-nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews 

Reviews