Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Morning After Pil EllaOne

Morning After Pil EllaOne

1. Bijna elke dag risico
Je kunt bijna elke dag van je cyclus zwanger raken, omdat je ovulatie elke maand kan variëren en spermacellen tot 5 dagen blijven leven. Dus als je onbeschermde seks hebt gehad en je wilt nog niet zwanger worden kom dan in actie.

2. Je bent niet de enige
Elke week kopen 6.000 vrouwen een morning-afterpil. Dus je hoeft je niet te schamen als je er een nodig hebt.

3. Een morning-afterpil voorkomt een zwangerschap
Een morning-afterpil breekt geen zwangerschap af. Een morning-afterpil voorkomt een ovulatie. Hierdoor vindt er geen bevruchting plaats en wordt je niet zwanger. Neem de morning-afterpil wel zo snel mogelijk in, want als de ovulatie heeft plaatsgevonden werkt een morning-afterpil niet meer.

 
4. Een nieuwe effectieve morning-afterpil: ellaOne*
Met ellaOne heb je minder kans op zwangerschap dan bij andere morning-afterpillen, omdat ellaOne zelfs werkt op de 2 dagen voor ovulatie. Dit zijn de 2 meest vruchtbare dagen.

5. Slechts beperkte en tijdelijke bijwerkingen, geen hormoonbom
Een morning-afterpil is een geneesmiddel waarbij bijwerkingen kunnen optreden. De meest voorkomende bijwerking is hoofdpijn, (bij 1 op de 10 gebruikers). Andere bijwerkingen die geregeld voorkomen zijn o.a. misselijkheid en buikpijn. Eventuele bijwerkingen zijn tijdelijk van aard. Een morning-afterpil is niet slecht voor je gezondheid en je wordt er ook niet onvruchtbaar van.

6. Te koop bij Kruidvat
Een morning-afterpil is te koop bij alle Kruidvat winkels. Je kunt 'm hier zonder vragen kopen, want hij ligt bij Kruidvat in het schap.

* Een morning-afterpil is nood-anticonceptie en is niet geschikt als regulier voorbehoedsmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Koag nr. 4187-0816-1333.
Lees voor gebruik de bijsluiter.
Let op: Bij het ophalen en laten bezorgen van geneesmiddelen geldt een legitimatieplicht.

Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?