background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

Kruidvat skincare

Kruidvat

skincare

De beste én voordeligste gezichtsverzorging!

Kies je categorie

Je gezicht is je visitekaartje. Daarom wil je het goed verzorgen, het liefst voor een zeer betaalbare prijs. Dat kan met Kruidvat Merk skincare. Van dagcrème tot oogcrème, en van serum tot micellair water.
Met onze gezichtsverzorgingsproducten haal je het beste voor je gezicht in huis. Zo zorg je ervoor dat je gezicht er op zijn mooist uitziet. 

Blog inspiratie

De huid van je gezicht heeft het vaak zwaar te verduren. Ze wordt blootgesteld aan zonlicht en vervuiling, maar is wel datgene dat iedereen ziet. Je gezicht bepaalt je uitstraling en je wilt daarom dat je gezichtshuid er op haar best en mooist uitziet.
 

Skincare voor elk huidtype

Kruidvat Merk biedt daarom gezichtsverzorging die bij jouw huid past! Want of je nu een droge, gevoelige, vette of normale huid hebt, wij hebben de juiste producten voor je. Wij verkopen skincare voor alle huidtypen. In ons ruime assortiment vind je zowel gezichtsverzorging voor vrouwen als gezichtsverzorging voor mannen, want ook de mannenhuid verdient speciale aandacht.
 

Reinigen én verzorgen voor een Kruidvat-prijsje

Een goede huidverzorging van je gezicht begint bij het reinigen van je huid. Met reinigingslotion, reinigingsdoekjes of micellair water verwijder je eenvoudig make-up en ander vuil van je gezicht. Verwen je huid daarnaast dagelijks met dagcrème en naar wens ook oogcrème en/of nachtcrème voor een complete routine. Hiermee hydrateer je je huid, voorkom je rimpels en laat je je gezichtshuid stralen.

In ons ruime assortiment Kruidvat Merk skincare vind je gezichtsverzorging van bijvoorbeeld Kruidvat Originals, Kruidvat Skin Science en Kruidvat Natures. En dat allemaal voor een zeer voordelige Kruidvat-prijs!