Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Vestiging aan Drooghe Bol 1024 verhuist naar Drooghe Bol 1038

Vestiging aan Drooghe Bol 1024 verhuist naar Drooghe Bol 1038

Over-Kruidvat.png

Nieuwe Kruidvat-winkel aan Drooghebol in Julianadorp opent haar deuren.

Kruidvat opent op donderdag 23 oktober a.s. haar nieuwe winkel aan Drooghe Bol 1038 in Julianadorp. De winkel was voorheen gevestigd aan Drooghe Bol 1024. Het nieuwe filiaal biedt het vertrouwde voordeel in een eigentijds en toegankelijk jasje. Zo kunnen klanten makkelijk hun weg vinden dankzij de overzichtelijke presentatie van de producten, staan er iedere week verrassende aanbiedingen op het programma en biedt de winkel een uitgebreid assortiment Kruidvat eigen merk producten.

Winkelmanager Sandra Westbroek is trots op haar nieuwe winkel. “Ik ben ontzettend blij met het resultaat! De winkel heeft een frisse moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling dankzij de lage schappen. Zo vinden klanten snel wat zij zoeken. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Julianadorp en omgeving van harte uit om dit zelf te komen ontdekken en een kijkje te nemen aan de Drooghe Bol 1038!”, aldus Westbroek.

Verrassend, voordelig én toegankelijk
In de nieuwe winkel worden producten en aanbiedingen zo gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is bij de presentatie van de ruime hoeveelheid producten het uitgangspunt. Naast de haarstylingproducten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen gepresenteerd. De opstelling met meerdere kassa's naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven. Ten slotte kunnen klanten van Kruidvat Julianadorp met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.000 winkels en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.