background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Dreft All-In-One Platinum Vaatwascapsules 48 stuks 5606658 5606658 Dreft /medias/prd-front-5606658-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODM5Njh8aW1hZ2UvanBlZ3xoOTMvaDBhLzE0NzI1MDQ0MjQwNDE0L3ByZC1mcm9udC01NjA2NjU4LTFfNjAweDYwMHxkZDE1OWI4MjNiNmJiNzU0YzkxOWZhZTQ2ZmQwZDYzNjE1YTU3ZDE2NGIyY2UxMzExZDU5MWE4NjcyNTJhYmE5 4.8161 87 9.99 EUR Kruidvat https://schema.org/OutOfStock

Dreft All-In-One Platinum Vaatwascapsules

48 stuks

Adviesprijs
20
.
49
9
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

De Dreft All-In-One Platinum Vaatwascapsules leveren een grondige reinigingsactie en reinigen zelfs de hardnekkigste vlekken om je vaat te laten schitteren.

Dankzij de reinigingskracht van Dreft Platinum kun je in alle vertrouwen koken wat je wilt, want het haalt zelfs het vet uit je filter, voor een schone vaat en een frisse vaatwasser.

Dreft combineert vloeistof en poeder in één krachtige capsule. Het ultra-oplosbare zakje lost snel op, zodat het snel begint te reinigen om de klus klaar te krijgen.

Hoe gebruik je de Dreft All-In-One Platinum Vaatwascapsules?
De vaatwascapsules zijn gemakkelijk te gebruiken. Plaats ze gewoon in het doseerbakje van je vaatwasser, met verpakking.

EAN code:8006540420911

Functionele Naam
Vaatwasmiddelen

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P301+P330+P331: NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken P305+P351: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen

H-Zinnen
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel

Product omschrijving
Dreft Platinum Vaatwasmiddelen GREEN 48CT

Inhoud (Netto)
48 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingredients: 5-15% Niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, Zuurstofbleekmiddelen; <5% Fosfonaten, Polycarboxylaten; Enzymen, Parfums, Citronellol, Limonene, Linalool., Bevat Sodium Carbonate Peroxide, Trideceth-n, Disodium Disilicate., Bevat Protease. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Plaas een capsule in het daarvoor bestemde doseerbakje in uw vaatswasmachine en sluit het vakje. Alleen met droge handen gebruiken. Open de folie niet van de tablet. Doorprik de capsule niet. Hersluit de verpakking na gebruik. 1 capsule = 1 afwasbeurt.

Contactinformatie

Contactnaam

P&G DCE bvba/sprl-Belgium Distr. Div.

Communicatieadres

P&G DCE bvba/sprl-Belgium Distr. Div., Temselaan 100, B-1853 Strombeek-Bever, Belgium

Contact type

Consumentenservice

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews