background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Dr. Beckmann Vloeibare Ossengalzeep 500ml 3812257 3812257 Dr. Beckmann /medias/prd-front-3812257-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NDk4ODV8aW1hZ2UvanBlZ3xoYjAvaDk5LzE1NDQxMjIzMTIyOTc0L3ByZC1mcm9udC0zODEyMjU3LTFfNjAweDYwMHxhYzA4Y2Q4ZDQ2YmEyYjM3MmRlOTBiYjM3ODY4MjdjNzBjNjUxMjk3NWI0YTg4YTE0YTE3MDk3OWE5MmNkM2Fi 3.39 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Dr. Beckmann Vloeibare Ossengalzeep

500ml

3
.
39

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product  Informatie 

Product Informatie

Ontdek de doeltreffendheid van 2 producten in 1 met Dr. Beckmann Vloeibare Ossengalzeep. De zeep ontvlekt en werkt als waskrachtversterker.

EAN code:4008455523316,4008455470214

Functionele Naam
Dr Beckmann Vloeibare Ossengalzeep

GHS signaalwoord
Gevaarlijk

P-zinnen
P102: Buiten het bereik van kinderen houden P280: Beschermende handschoenen/ beschermende kleding/ oogbescherming/ gelaatsbscherming dragen P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen P310: Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen

H-Zinnen
H318: Veroorzaakt ernstig oogletsel.

Etiket  Informatie 

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Belangrijk

Samenstelling

Ingredienten: 5-15 % niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen; <5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, zeep, amfotere oppervlakteactieve stoffen. 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Gebruiksaanwijzing:
Voorbehandeling: Breng de vloeistof direct op de vlek aan en wrijf met de vingertoppen in. Spoel het textiel na 5 a 10 minuten uit onder stromend warm water of was het zoals u gewend bent.
Waskrachtversterking: Voeg 50 ml (2 dopjes) vloeistof toe aan het wasmiddel en was zoals u gewend bent. Versterkt de waskracht en bevordert zuinig gebruik van wasmiddelen.
Inweken: Los 100 ml (4 dopjes) vloeistof op in 4 liter lauw water. Laat de was 2 a 4 uur inweken. Spoel het textiel na het inweken zorgvuldig uit of was het zoals u gewend bent.
Tips: Voor al uw wasbare witte en kleurechte was. Test het textiel vooraf op een onopvallende plaats op kleurechtheid en bestendigheid. Neem de wasvoorschriften in uw textiel in acht.

Contactinformatie

Contactnaam

Benckmar B.V.

Communicatieadres

De stuwdam 11
3815 KM Amersfoort

Contact type

Consumentenservice

Bestel  Bezorginformatie 

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews 

Reviews