background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand

NIEUW: DOVE 0% DEODORANT

Dove biedt al jaren haar trouwe fans de beste verzorging voor hun oksels. Wist je dat de verzorgende anti-transpirant formule is gelanceerd in 1997, en dus al ruim 20 jaar bestaat? De laatste tijd ontstaat er steeds meer interesse voor natural beauty. We leven niet alleen bewuster, zowel qua voeding als beweging, maar we zijn ook beter op de hoogte over ingrediënten in verzorgingsproducten. 
 
Om iedereen elke dag de beste keuze te bieden, introduceert Dove een nieuwe deodorantformule zonder aluminiumzouten. Ben jij op zoek naar een aluminiumvrije deodorant, maar wil je wel de hele dag een fris en zacht gevoel? Ervaar dan nu het verschil van Dove 0% deodorant. De enige deodorant die 0% aluminiumzouten en 0% alcohol combineert met een ¼ hydraterende creme voor 24 uur frisheid en zachte oksels.  

 

Wat is het verschil tussen een Dove anti-transpirant en een Dove 0% deodorant?

Beide formules bevatten de unieke ¼ hydraterende creme van Dove en 0% alcohol, zijn dermatologisch getest en verzorgen en beschermen je oksels optimaal. Het verschil zit in het ingrediënt: aluminiumzouten. Aluminiumzouten zorgen voor de anti-transpiratieve werking van het product. Dove anti-transpiranten bieden 48 uur bescherming tegen transpiratie. Dove 0% deodoranten bieden 24 uur frisheid. Aan jou de keuze welk product jouw voorkeur heeft en het best bij jouw levensstijl past. Welke je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op de bescherming van Dove.