Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • DNO DOEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ALKMAAR

DNO DOEN WINKELT ÉÉN MINUUT GRATIS BIJ KRUIDVAT ALKMAAR

header-persberichten.jpg

• Nieuwe Kruidvat winkel aan Van Ostadelaan 260 feestelijk geopend

• Klanten uit Alkmaar en omgeving zijn van harte welkom

• DnoDoen geholpen met verzorgingsproducten


Kruidvat heet alle klanten uit Alkmaar en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Van Ostadelaan 260 in Alkmaar. Vandaag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Leonie Molenaar één minuut gratis winkelen. DnoDoen heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor mensen uit Alkmaar die door diverse problemen niet meer thuis wonen, dakloos zijn of dat dreigen te worden.


“Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van DnoDoen” vertelt winkelmanager Astrid Neelen Hueskens. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Astrid en haar team zijn trots: “We nodigen iedereen uit Alkmaar en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken.”


DnoDoen

Leonie Molenaar, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: “Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor dak- en thuislozen in Alkmaar. Op de nachtopvang en in de woningen in de wijk komen vaak mensen die niets meer hebben. Wij proberen een stabiele situatie te creëren voor deze mensen, waarin zij hopelijk snel weer deel uit kunnen maken van de maatschappij. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!”


Over Kruidvat

Kruidvat telt meer dan 1.200 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.