false
  1. Home
  2. Gratis Dinerjaarkaart!

Gratis Dinerjaarkaart!

headerquiz-2018-19-colgate.jpg

1 jaar lang uit eten met 25% korting

Bij aankoop van 3 deelnemende actieproducten in de winkel of online ontvang je een gratis Dinerjaarkaart te besteden bij de geselecteerde restaurants. Je hebt keuze uit het hele assortiment van: Colgate, Elmex, Meridol, Palmolive, Sanex en Unicura. 
 
 

Jouw actiecode

Koop je jouw actieproducten in de winkel? Dan ontvang je een 2e kassabon met daarop een unieke actiecode. Bewaar je kassabon goed, want zonder originele kassabon kom je niet in aanmerking voor de gratis Dinerjaarkaart. Koop je jouw actieproducten online? Vergeet dan niet de Dinerjaarkaart voucher met daarop je actiecode toe te voegen aan je winkelmand. 
 

Doe mee

Vul hieronder jouw actiecode en gegevens in en ontvang de gratis Dinerjaarkaart. Daarbij ontvang je 25% korting op de gehele rekening (inclusief drank) met max. 4 personen bij alle deelnemende restaurants. Je vindt de deelnemende restaurants op www.dinerjaarkaart.nl
De actie loopt van 7 mei t/m 20 mei 2018. Je kunt jouw activatiecode t/m 31 augustus 2018 hieronder invullen. 

Bekijk de actievoorwaarden »
 
 
Je wordt nu doorgestuurd naar de website van Dinerjaarkaart. Dinerjaarkaart is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van Dinerjaarkaart te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.
  1. Home
  2. Gratis Dinerjaarkaart!
Kruidvat logo
back to top