Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Welke davitamon sportvoeding?

Welke davitamon sportvoeding?

Voor het sporten:

Al voordat je gaat sporten kun je je lichaam extra ondersteuning geven. Bijvoorbeeld met magnesium. Magnesium is belangrijk voor het behoud van soepele spieren en draagt bij aan de fitheid. Davitamon Sport heeft hiervoor twee geschikte producten: Magnesium Forte Time Release en Sticks. Naast magnesium bevatten deze producten ook een hoge dosering van vitamine B-complex. De vitamines B2, B3, B5, B6, B11 en B12 dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid.

Tijdens het sporten

Tijdens het sporten gaat het lichaam transpireren om de lichaamstemperatuur te reguleren. Door te zweten verliest je lichaam vocht en belangrijke voedingsstoffen, zoals mineralen en zouten. Deze voedingsstoffen kun je gemakkelijk weer aanvullen met een van de Davitamon Sport Drink of Sport Drink Isotonic. Je lichaam verbruikt tijdens het sporten ook koolhydraten, die een belangrijke bron van energie zijn. Die kan je tijdens het sporten gemakkelijk en snel weer aanvullen met de Davitamon Energy Bar en Energy Gel.

Na het sporten

Na het sporten heeft je lichaam flink wat energie verbruikt en zijn je spieren op de proef gesteld. Nu kan het raadzaam zijn een product met eiwitten te gebruiken, aangezien dit zorgt voor snel herstel van de spieren. Speciaal voor na het sporten heeft Davitamon de Recovery Shake ontwikkeld.