false
Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules
60 stuks
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules

Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules

60 stuks

Productinformatie

Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules is een multivitamine met mineralen en visolie bij kinderwens en zwangerschap.

Speciaal voor vrouwen met een kinderwens, die zwanger zijn of borstvoeding geven, combineert Davitamon in Davitaman Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie vitamines, mineralen en visolie in één capsule per dag. De samenstelling is zorgvuldig geselecteerd en bevat naast vitamines en mineralen extra foliumzuur, vitamine D en omega-3 vetzuur DHA.

Voordelen en kenmerken van Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules:
•Goed voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen van de baby¹
• Ondersteunt de ontwikkeling van de baby²
• Goed voor de weerstand³ en het energieniveau?
• Goed voor de vruchtbaarheid?.

1) Omega-3 vetzuur DHA
2) Foliumzuur (vitamine B11)
3) Bètacaroteen, vitamine B6, B11, B12, C en D, koper, selenium, ijzer en zink 4) Vitamine B1, B3, B6, B8, B11, B12, C en magnesium
5) Zink

Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules is een voedingssupplement. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor supplementen geen vervanging zijn.

EAN code: 8710537703894

Etiketinformatie

Hoewel wij zorg en aandacht besteden aan de etiketinformatie op internet kan het zijn dat deze afwijkt van de etiketinformatie op het product. Ten aanzien hiervan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Lees daarom altijd de etiketinformatie op het product dat je thuis ontvangt.

Voedingswaardeclaim

Gezondheidsclaim

Goed voor de ontwikkeling van de baby (B11) Goed voor de weerstand en het energieniveau (B6) Draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen (B6) Goed voor de vorming van de placenta (B11) Goed voor het ijzergehalte in het bloed (B2) Goed voor eht energienivea (B1)

Wettelijke benaming

voedingssupplement

Ingrediëntendeclaratie

Ingrediënten: mineralen, VISolie, gelatine, vitamines, gedeeltelijk geharde SOJAolie, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, glansmiddel: bijenwas, emulgator: SOJAlecithine, kleurstof: bètacaroteen, antioxidant: tocoferolrijke extracten.

Allergenen

Vis, Soja

Gebruiksaanwijzing

Gebruiks- en bewaarinstructies voor consumenten

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius) op een droge en donkere plaats(in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Belangrijk

Verplichte algemene melding

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Doseringsadvies

1 capsule per dag. De capsule met voldoende water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. Geschikt voor vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Contactinformatie

Contactnaam

Omega Pharma Nederland BV

Communicatieadres

Postbus 6612, 3002 AP Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Bestel- & bezorginformatie

Jouw bestelling wordt thuisbezorgd volgens onderstaand bezorgschema:

Bestelmoment Bezorgmoment
Maandag voor 21:00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 21:00 uur Woensdag
Woensdag voor 21:00 uur Donderdag
Donderdag voor 21:00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 21:00 uur Zaterdag
Zaterdag en zondag Dinsdag

Ander bezorgmoment? Wil je jouw pakketje op een ander moment ontvangen? Dat kan! Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf het gewenste bezorgmoment kiezen.

Gratis thuisbezorgen: vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de producten gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3.99 verzendkosten. Lees meer informatie over bezorgen

Gratis afhalen in een Kruidvat winkel: je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te laten leveren bij een Kruidvat winkel bij jou in de buurt. Lees meer informatie over afhalen in een winkel
(Geldt niet voor iPhones).
Gratis retourneren in een Kruidvat winkel: niet helemaal tevreden over een product? Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst terugbrengen in één van onze winkels. Je kunt de producten ook per post aan ons retourneren. Lees meer informatie over retourneren
  1. Home
  2. Vitaminen & Supplementen
  3. Davitamon Compleet Mama Plus Omega-3 Visolie Capsules
Kruidvat logo
back to top