Let op! Langere levertijden. Lees meer
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk

Corona maatregelen

Kruidvat helpt je

Veelgestelde vragen en laatste updates


Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze winkels en op jouw boodschappen. Dat deze situatie vragen oplevert, is helemaal niet zo gek. Wij proberen je daarom zo goed mogelijk te helpen!

Het is druk op kruidvat.nl. Daarom leveren wij jouw bestelling mogelijk later dan je van ons gewend bent. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Tijdens het bestelproces informeren we je over het eerstvolgende bezorgmoment. Op de dag dat je pakket bezorgd wordt, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Zo weet je waar je aan toe bent. Wij werken met man en macht om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij hopen op je begrip. Nu besteld is 18 april in huis.

Ja, heel soms gebeurt dat. Het kan zijn dat je je bestelling één tot drie werkdagen later geleverd krijgt dan aangegeven op de orderbevestiging. Controleer het bezorgmoment goed op je orderbevestiging. Als jij je bestelling later geleverd krijgt, krijg je hier een email bericht over. Onze oprechte excuses voor de vertraging, want wij begrijpen dat je je bestelling het liefste zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Coronavirus: het is druk! Wij werken met man en macht om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Op de dag dat je pakket bezorgd wordt, krijg je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Wij hopen op je begrip

Het is op dit moment niet mogelijk om je bestelling in één van onze winkels op te halen. Wel kun je je bestelling thuis laten bezorgen. Net zo makkelijk en veilig. Zorg goed voor jezelf en elkaar!

We zien dat er meer vraag is naar bepaalde producten waardoor kan het gebeuren dat we ‘nee’ moeten verkopen. Om de verkoop van sommige artikelen te reguleren, geldt op enkele artikelen een maximum aantal per klant. Dit om te voorkomen dat andere klanten met lege handen komen te staan. Voor overige artikelen doen we ook een dringend beroep op jou: koop de hoeveelheden die je normaal ook koopt. Wanneer een product is uitverkocht, raden wij aan één van onze andere winkels te bezoeken of op een later moment terug te komen. Wij werken er keihard aan om alle winkels op tijd te bevoorraden.

Een aantal Kruidvat filialen hebben aangepaste openingstijden. Het kan zijn dat dit nog niet goed op onze website verwerkt is. De actuele openingstijden staan bij iedere winkel op de winkeldeur. Wij doen ons best om zoveel mogelijk Kruidvat filialen open te houden, zodat er altijd een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt geopend is.

Op dit moment is er een grote vraag op Kruidvat.nl naar geneesmiddelen zoals paracetamol en neussprays. Maar ook naar zakdoeken, babyvoeding, luiers, zeep en handgels. Omdat deze producten nu extra belangrijk zijn, zetten onze collega's alles op alles om deze producten voor jou online beschikbaar te hebben en te houden. Doordat we ons drogisterij assortiment voorrang geven, zijn sommige andere producten op dit moment niet beschikbaar op Kruidvat.nl. Zo kun je onder andere etenswaren, kleding en schoenen tijdelijk niet bestellen.

Ja dat kan! Wij vragen je bij de kassa bij voorkeur te betalen met pin, mobiele telefoon of creditcard (Mastercard of Visa). Als je alleen over contant geld beschikt, wissel het dan uit zonder handcontact. Wij vragen je dit voor jouw veiligheid, en die van ons. Bekijk hier hoe je onze medewerkers in de winkel nog meer kan helpen.

Doordat we ons drogisterij assortiment voorrang geven, zijn sommige andere producten/acties op dit moment niet beschikbaar op Kruidvat.nl. Zo kun je onder andere etenswaren, kleding en schoenen tijdelijk niet bestellen.

Om de verkoop van sommige artikelen te reguleren, geldt op enkele artikelen een maximum aantal per klant. Dit om te voorkomen dat andere klanten met lege handen komen te staan.

Op 1e en 2e Paasdag zijn onze winkels gesloten. Maar je kunt natuurlijk gewoon terecht op Kruidvat.nl. Achter de schermen werken wij hard door, zodat we op dinsdag 14 april weer voor je klaar staan. Dank voor je begrip en fijne Paasdagen!

We helpen je graag verder op onze klantenservice pagina.

Body tekst x

Body tekst x

Alles wat je
wilt weten

Met deze 5 tips verveel je je voorlopig niet

Wat kun je doen nu je ineens meer thuis bent?

Lees meer

Hoe kunnen we elkaar helpen?

Het coronavirus: zo help je onze medewerkers in de winkels

Lees meer

Hoe verlicht je de symptomen van het coronavirus?

Het coronavirus: welke pijnstiller kun je het beste gebruiken?

Lees meer

We zijn er voor je