background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten 30 stuks 5480630 5480630 Corega /medias/prd-front-5480630-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NzEzNzl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZGQvaGUwLzE1MjIwODE5MjYzNTE4L3ByZC1mcm9udC01NDgwNjMwLTFfNjAweDYwMHwyNjc2ODFlMDBhOGNiZTk3MGNjNmU0ODk1MzMzMGNkZjFkNDBjMGZjNGU1MDlhNjdkMWYyYTQxMzIxODY4ZjRi 4.5909 22 7.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten

30 stuks

7
.
99

Gratis je bestelling afhalen in de winkel, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, uitgezonderd online only producten. Meer informatie.

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Bij de Kruidvat Club krijg je heel veel GRATIS: voor iederéén met een kaart! Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten zijn een eenvoudige oplossing voor het onderhoud van beugels en bitjes. Met deze reinigingstabletten maak je beugels en bitjes snel en gemakkelijk schoon zonder krassen.

De tabletten zijn geschikt voor alle verwijderbare beugels en bitjes, zoals transparante beugels, draadbeugels, nachtbeugels en sportbitjes.

De voordelen van de Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten:
• Doden 99,9% van de bacteriën die een slechte geur veroorzaken
• Verminderen vlekken en verwijderen verkleuringen, zonder te krassen
• Met Crystal Clear technology: deze technologie reinigt effectief zonder te krassen en maakt het onderhoud van de beugel of bitje heel gemakkelijk

Hoe gebruik je de Corega Pro Dagelijkse Reiniger voor Beugels & Bitjes Tabletten?
De anti-bacteriële reiniger is geschikt voor dagelijks gebruik. Laat een reinigingstablet in voldoende zeer warm water vallen om je beugel of bitje te bedekken. Laat de beugel of het bitje 3 tot 5 minuten weken en borstel daarna met een zachte borstel. Spoel de beugel of het bitje daarna af.

EAN code:5054563108258

Functionele Naam
Beugels en Bitjes Reiniger

GHS signaalwoord
Waarschuwing

P-zinnen
P261: P261:Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. P264: P264:Na het werken met dit product handen grondig wassen. P304+P340: P304+P340:Na inademing: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. P305+P351+P338: P305+P351+P338:Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. P312: P312:Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P337+P313: P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen.

H-zinnen
H319: H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H332: H332:Schadelijk bij inademing.

Volledige Omschrijving
Corega Beugels en Bitjes Reiniger 30 stuks

Is Medisch Hulpmiddel
Ja

Inhoud (Netto)
30 stuks

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Algemene informatie

Gezondheidsclaim

Doodt 99.9% van de bacteriën* . Verwijdert vlekken en verkleuring *in laboratoriumtesten

Belangrijk

Verplichte algemene vermelding

Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruikersbeperkingen

Niet gebruiken als het verzegelde pakket gescheurd of gebroken is. VOORZICHTIG: Tabletten of de oplossing niet in de mond nemen. De reinigingsoplossing niet drinken of als mondspoelmiddel gebruiken. Raak de mond of de ogen niet aan na gebruik van de tabletten of oplossing. Niet gebruiken als u gevoelig bent voor één van de bestanddelen. Buiten het bereik houden van personen die risico lopen op het onopzettelijk doorslikken van tablet of oplossing. BIJ INSLIKKEN: Een antigifcentrum of arts raadplekken. Bij irritatie, stop met het gebruik een raadpleeg een arts. WAARSCHUWING: Schadelijk bij inslikking. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Was de handen grondig na gebruik van het product. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadpleegen.

Samenstelling

INGREDIËNTEN: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, Sodium Nitrite, CI 42090, CI 73015.

Richtlijnen

CE

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING 1.Leg één COREGA Beugels & Bitjes tablet in voldoende zeer warm
(niet heet) water zodat uw beugel of bitje volledig bedekt is. 2.Laat 3-5 minuten werken. Voor het beste resultaat, borstel uw beugel of bitje voorzichtig met de reinigingsoplossing en een zachte tandenborstel. Gooi de resterende oplossing onmiddellijk na gebruik weg. 3.Spoel de beugel of bitje grondig af onder stromend water

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Droog bewaren. Verwijder: Inhoud afvoeren naar het huisvuil.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Contactinformatie

Contactnaam

Stafford-Miller (Ireland) Limited

Communicatieadres

Clocherane, Youghal Road, Dungarvan, Co. Waterford, Ireland.

Contact type

Licentiehouder

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je tot 3,99 verzendkosten.Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. 
​​​​​​​
Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews