Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Stichting CliniClowns

Stichting CliniClowns

KVNL_CRM_Goededoelen_Header_1097x208_CliniClowns.png

Wissel nu jouw spaarpunten in en laat nog meer kinderen lachen en genieten


 

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen.

 

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

CliniClowns zijn ervaren spelers, die een theateropleiding hebben gevolgd, zijn opgeleid tot clown en vervolgens tot CliniClown. Ze werken nauw samen met het zorgpersoneel om de waarde van de zorg zoveel mogelijk te vergroten. De CliniClowns kunnen hun werk doen door de steun en inzet van iedereen die hen een warm hart toedraagt. Van donateurs en vrijwilligers, tot actievoerders.

Help je ook mee?! Wissel dan jouw spaarpunten in voor een donatie! Want met jouw gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen. Zo geef je iedereen die het hard nodig heeft vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht. Dankjewel!


Meer weten over het werk van CliniClowns?

Kijk dan op www.cliniclowns.nl of bel naar 033- 330 29 88.

 Je wordt nu doorgestuurd naar de website van CliniClowns. CliniClowns is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van CliniClowns te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Steun CliniClowns door jouw spaarpunten in te wisselen en maak kans op een Bar-B-Kettle Houtskoolbarbecue 47 cm t.w.v. €129,99 aangeboden door Weber.