Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Stichting CliniClowns

Stichting CliniClowns

CRM_KVNL_Goededoelen_Header_1097x208_CliniClowns_001.png

Wissel nu jouw spaarpunten in en laat nog meer kinderen lachen en genieten


 

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns dat de wereld er even anders uitziet. Er is weer rust, ruimte en lichtheid. Daarmee voegen CliniClowns iets unieks toe aan het zorgproces. Kinderen ervaren minder stress en angst en mensen met dementie bloeien op en voelen zich weer gezien.

 


CliniClowns zijn ervaren spelers, die een theateropleiding hebben gevolgd, zijn opgeleid tot clown en vervolgens tot CliniClown. Ze werken nauw samen met het zorgpersoneel om de waarde van de zorg zoveel mogelijk te vergroten. De CliniClowns kunnen hun werk doen door de steun en inzet van iedereen die hen een warm hart toedraagt. Van donateurs en vrijwilligers, tot actievoerders.

Wil jij ons helpen om meer zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie te bereiken? Wissel dan jouw spaarpunten in voor een donatie aan CliniClowns en maak ook nog eens kans op een Weber Kettle Plus houtskoolbarbecue t.w.v. €199,99. Een mooie barbecue waarmee je heerlijk en in stijl kan grillen. Perfect voor lange en gezellige zomeravonden.
 

Meer weten over het werk van CliniClowns?
Kijk dan op www.cliniclowns.nl of bel naar 033- 330 29 88.