background image
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
Smart Banner Icon
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Steeds Verrassend Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Actie Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Stichting CliniClowns

Stichting CliniClowns

KVNL_CRM_Goededoelen_Header_1097x208_RodeKruis.png

Wissel nu jouw spaarpunten in en zorg voor geluksmomentjes

CliniClowns zorgt er als goed doel voor dat zieke kinderen
en kinderen met een beperking weer even zichzelf kunnen zijn.

Wat doet een CliniClown?
Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en kinderen met een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect. CliniClowns zijn ervaren spelers, die een theateropleiding hebben gevolgd, zijn opgeleid tot clown en vervolgens tot CliniClown. Ze werken nauw samen met het zorgpersoneel om de waarde van de zorg zoveel mogelijk te vergroten. De CliniClowns kunnen hun werk doen door de steun en inzet van iedereen die hen een warm hart toedraagt. Van donateurs en vrijwilligers, tot actievoerders.

Help je ook mee?! Wissel dan jouw spaarpunten in voor een donatie! Want met jouw gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen. Zo geef je iedereen die het hard nodig heeft vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht. Dankjewel!

 

Meer weten over het werk van CliniClowns?

Kijk dan op www.cliniclowns.nl of bel naar 033- 330 29 88.

 Je wordt nu doorgestuurd naar de website van CliniClowns. CliniClowns is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van CliniClowns te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.

Ditta_van_Gent_fotografie-47.jpg