background image
Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
  • Stichting CliniClowns

Stichting CliniClowns

KVNL_CRM_Goededoelen_Header_1097x208_RodeKruis.png

Wissel nu jouw spaarpunten in en laat nog meer kinderen lachen en genieten


Mensen met dementie en kinderen die ziek zijn of een beperking hebben zijn vaak eenzaam, angstig en verdrietig. Een zorgeloos moment met de CliniClowns zorgt voor afleiding en plezier. Dat laat zorgen, angst en stress even naar de achtergrond verdwijnen.

De CliniClowns spelen in bijna alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken.

CliniClowns zijn ervaren spelers, die een theateropleiding hebben gevolgd, zijn opgeleid tot clown en vervolgens tot CliniClown. Ze werken nauw samen met het zorgpersoneel om de waarde van de zorg zoveel mogelijk te vergroten. De CliniClowns kunnen hun werk doen door de steun en inzet van iedereen die hen een warm hart toedraagt. Van donateurs en vrijwilligers, tot actievoerders.

Help je ook mee?! Wissel dan jouw spaarpunten in voor een donatie! Want met jouw gift kunnen de CliniClowns meer dagen in zorginstellingen en ziekenhuizen spelen. Zo geef je iedereen die het hard nodig heeft vrolijkheid, ontspanning, zelfvertrouwen en kracht. Dankjewel!


Meer weten over het werk van CliniClowns?

Kijk dan op www.cliniclowns.nl of bel naar 033- 330 29 88.

 Je wordt nu doorgestuurd naar de website van CliniClowns. CliniClowns is verantwoordelijk voor de bescherming & privacy van de door jou verschafte informatie. Wij raden je aan om de privacy policy van CliniClowns te lezen voordat je (persoons)gegevens verstrekt.