Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Cif Disinfect & Shine Wipes 75 stuks 5364178 5364178 Cif /medias/prd-front-5364178-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8ODUzNDl8aW1hZ2UvanBlZ3xoZWMvaDU1LzEwODIwODA3NjIyNjg2L3ByZC1mcm9udC01MzY0MTc4LTFfNjAweDYwMHw5YTc3YjdlZmMyMjBjOTAwYjdhMzFlOWIyMzBhOTcwNDY1YTI2Mjk4YjNiZDIyY2E2YjNmYTJjOTQ0ZDc5ZTkx

Cif Disinfect & Shine Wipes

75 stuks

Geen prijs aanwezig
Helaas niet meer verkrijgbaar

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw extra voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Cif Disinfect & Shine Wipes zijn ideaal voor het gemakkelijk desinfecteren van gebruiksoppervlakken, zitplekken en bijvoorbeeld tafeltjes, zodat je verzekerd bent van een schone omgeving.

De schoonmaakdoekjes zijn geschikt voor oppervlakken die in contact komen met eten en drinken. Schoonmaken en desinfecteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De gepatenteerde formule doodt 99.99% bacteriën en verwijdert gisten. De vochtige schoonmaakdoekjes bevatten 0% bleek, alcohol en parfum. Ze zorgen voor een gegarandeerde desinfectie voor een stralend schone leefomgeving.

Tips: sluit de verpakking na gebruik goed om te voorkomen dat de doekjes uitdrogen. Na gebruik gooi je het vuile schoonmaakdoekje direct weg. Spoel het niet door het toilet.

EAN code:8710522905722

Functionele Naam
Reinigingsdoekjes

Variant
disinfect & shine original

Commerciële Benaming
Cif Reinigingsdoekjes 75 PC

Lees meer

Lees minder

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we aandacht en aandacht schenken aan de labelinformatie op het internet, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Lees altijd de etiketinformatie over het product dat je thuis ontvangt.

Ingredienten

Ingredientendeclaratie

INGREDIËNTEN: <5% Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakte -actieve stoffen, Fosfaten. Ontsmettingsmiddelen: Natrium benzoaat (0.4 g/100ml), (+)-Wijnsteenzuur (0.4 g/100ml).

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

GEBRUIKSAANWIJZING: Neem een doekje uit de verpakking. Gebruik alleen doekjes die vochtig zijn. Wrijf het doekje over het oppervlak, totdat het gehele oppervlak bevochtigd is. Laat het oppervlak nat blijven voor ten minste 2 minuten en laat het aan de lucht drogen of veeg droog met een droge papieren doek of een micro-vezel doek. Sluit na gebruik het hersluitbare label om de verpakking af te sluiten. Waarschuwing: Niet gebruiken op zuurgevoelige steensoorten, zoals marmer of op zachte metalen.

Gebruikers- en bewaarinstructies voor consumenten

Bewaren bij kamertemperatuur. Tegen vorst beschermen. Houdbaar tot [EXP]: Zie achterkant verpakking. Verwijder: niet weggooien in de WC.

Overig

Ethisch kenmerk op etiket/verpakking

Green Dot

Alcohol percentage

Alcoholpercentage

0 %

Contactinformatie

Contactnaam

Unilever Nederland, Cif

Communicatieadres

Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Contact type

Consumentenservice

Lees meer

Lees minder

Reviews

Reviews

Lees voor gebruik de bijsluiter.
Let op: Bij het ophalen en laten bezorgen van geneesmiddelen geldt een legitimatieplicht.

Wil je meer informatie over dit geneesmiddel?