false
  1. Home
  2. Vakantie checklist

Vakantie checklist

Ik ga op vakantie en neem mee…

Dit jaar geen gestress voordat je op vakantie gaat! Bekijk de complete vakantiechecklist, zodat je precies weet wat je mee moet nemen. Wij hebben op deze pagina alvast wat leuke én handige spulletjes verzameld, die niet mogen ontbreken in jouw koffer. Inpakken maar, jouw vakantie kan beginnen!

Toilettas

Je toilettas inpakken is misschien wel de lastigste taak. Want wat moet je een hoop meenemen! Denk naast je tandenborstel, make-upremover en alle andere producten die je dagelijks gebruikt, ook aan een gezichtsmaskertje, nagellak en voetverzorging voor mooie voeten in je slippers.

Heb je al gedacht aan:


Strand

Heerlijk ontspannen aan het strand. Heb jij er ook al zin in? Vergeet niet je zwemkleding, zonnebrand en strandlaken in te pakken.

Vergeet ook niet:


Geneesmiddelen

Een ongelukje of hoofdpijn kunnen de vakantiepret niet drukken, als je goed voorbereid op pad gaat. Bekijk snel welke geneesmiddelen goed van pas kunnen komen op vakantie. 

Baby

Met deze producten ontbreekt het ook jouw kleintje aan niets op vakantie! Heb je al een lekker ruikende shampoo en wasgel ingepakt

Elektronica

Mooie foto's maken en even bellen met het thuisfront Zorg dat je camera en telefoon altijd opgeladen zijn. Heb jij je camera, geheugenkaart, opladers, handsfree kit en batterijen al gepakt

 Bagage

Ga je vliegen of met de bus naar jouw vakantiebestemming? Dan zijn dit handige producten voor jouw bagage of voor extra comfort tijdens de reis.

Reisartikelen

Ga je op vakantie met de auto, houd je van rondtrekken of ben je een wandelaar? Dan kunnen onderstaande hulpjes goed van pas komen. Vergeet je zonnebril niet!

Denk ook aan...

Fotoservice app

Al je mooie vakantiefoto’s verdienen een mooi plekje in jouw eigen vakantiefotoboek. Met de Kruidvat Fotoservice App maak je snel en eenvoudig je eigen fotoboek!

Meer informatie
  1. Home
  2. Vakantie checklist
Kruidvat logo
back to top