Actie Beauty Verzorging Baby & Kind Gezond & Intiem Foto Huis & Schoonmaak Fashion Elektronica & Media Speelgoed Kruidvat merk Tickets Gratis verzenden Inspiratie Klantenservice Winkels
Bekijk winkelmand
Cashmere Suede XL 3-lonts Geurkaars 5248888 5248888 Overig /medias/prd-front-5248888-1-600x600?context=bWFzdGVyfHByZC1pbWFnZXN8NTU5MzR8aW1hZ2UvanBlZ3xoNjAvaDU0LzExNzk4MDQ0OTM0MTc0L3ByZC1mcm9udC01MjQ4ODg4LTFfNjAweDYwMHw0NTNiMjQ4Yjg3YmRkNDRjOWI0MjQyMWI4ZGM0ODZlMWVhYTJmYTBiMWMxOGFhMWY3MGI3NzQwNjU4ZDdkMjc3 7.99 EUR Kruidvat http://schema.org/InStock

Cashmere Suede XL 3-lonts Geurkaars

7
.
99

Gratis je bestelling afhalen in meer dan 850 winkels, altijd een winkel in de buurt

Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt. Meer informatie

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf 50 euro of gratis verzending op diverse actieproducten

Met jouw voordeelkaart spaar je punten voor gratis producten én extra korting. Meer informatie

Product Informatie

Product Informatie

Haal tijdens de donkere winterdagen meer sfeer in huis met de Cashmere Suede XL 3-lonts Geurkaars. Deze extra grote kaars met drie lonten brandt tot wel 45 uur.

EAN code:8719179807656,8719179596574

Functionele Naam
Geurkaars

GHS signaalwoord
Waarschuwing

UN code
7777

P-zinnen
P273: Voorkom lozing in het milieu P333_P313: Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen P501: Inhoud/ verpakking afvoeren naar ...

H2.1-zinnen
2.1-H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen

H2.2-zinnen
2.2-EUH208: Bevat (naam van de sensibiliserende stof). Kan een allergische reactie veroorzaken

Commerciële Benaming
XL 3-lont kaars Cashmere Suede

Etiket Informatie

Etiket Informatie

Hoewel we zorg en aandacht besteden aan de labelinformatie in onze webshop, kan het zijn dat dit verschilt van de labelinformatie op het product. Lees voor gebruik altijd de (label)informatie op het product dat je thuis ontvangt.

Allergenen

Type allergeen

Bevat: cinnamal, eugenol

Belangrijk

Gebruikersbeperkingen

Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Buiten het bereik van kinderen houden. Voer de inhoud/container af in overeenstemming met plaatselijke/regionale/nationale/internationale regelgeving. Bevat Cinnamal, Eugenol, Eucalyptol, Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Gebruikersaanwijzing

Bereidingsinstructies 2

Bewaar de verpakking voor nadere informatie. Laat een kaars nooit zonder toezicht branden. Controleer de veiligheidssymbolen op deze verpakking. Het niet opvolgen van deze instructies kan leiden tot letsel en / of brandgevaar. Doof de kaars wanneer het abnormaal rookt of de vlam te hoog is. Doof de kaars als deze nog maar 1 centimeter van de bodem verwijderd is. Door de warmteontwikkeling kan het glas kapot springen. Geschatte branduren: 18 uur.

Contactinformatie

Contactnaam

Evora Renswoude NL

Communicatieadres

Postbus 34
3927 ZL Renswoude

Communicatiekanaalgegevens

www.kruidvat.nl

Type communicatiekanaal

Website

Bestel & Bezorginformatie

Bestel & Bezorginformatie


Gratis je bestelling thuis laten bezorgen
Vul je bestelling aan tot 50 euro en wij bezorgen de artikelen gratis bij je thuis. Voor bestellingen onder de 50 euro betaal je 3,99 verzendkosten. Gratis je bestelling ophalen in de winkel
Haal je bestelling gratis op in een van de 850 Kruidvat winkels. Er zit altijd een winkel bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt. Je ziet dan meteen de eerstvolgende afhaaldatum staan.
Lees meer over bestelling gratis afhalen

Gratis retourneren in een Kruidvat winkel
Niet helemaal tevreden over een artikel? Je kunt tot 14 dagen na ontvangst, de bestelling terugbrengen in één van onze winkels op vertoon van de orderbevestiging. Ben je niet in staat om één van onze winkels te bezoeken om je producten terug te brengen? Stuur ze dan per post aan ons retour. Let op, voor enkele speciale producten geldt tijdens deze huidige Corona situatie een afwijkend retourbeleid. 
​​​​​​​

Lees meer informatie over retourneren

Reviews

Reviews