false
Canvas
Plaats je favoriete foto op canvas.
  1. Home
  2. Canvas

Canvas

Plaats je favoriete foto op canvas.

Productinformatie

Materiaal: canvasdoek, gespannen op een houten raam Diverse bewerkingsopties, zoals uitsnede bepaling, kleurkeuze en lijstafwerking.

In een paar stappen je eigen canvas Je maakt jouw foto-canvas in een paar simpele stappen:

Stap 1: Upload de foto die je wilt laten afdrukken op canvas: Klik op het knopje 'Kies foto' en kies de gewenste foto. Je foto wordt nu automatisch geüpload.

Heb je geen foto om te uploaden? Wanneer je geen foto hebt om te uploaden, dan kun je een afgedrukte foto of een foto op CD, DVD, USB-stick, etc. naar ons opsturen. Wij scannen de foto voor je in en drukken hem vervolgens naar jouw wensen op canvas af. Wanneer je bovenaan deze pagina op de button ‘Nu maken’ klikt, kies je vervolgens voor ‘Foto per post’ om je wensen aan ons door te geven.

Stap 2: Selecteer het formaat en bepaal de uitsnede Selecteer het formaat waarop jouw foto afgedrukt moet worden. Wanneer je dit formaat hebt gekozen, verschijnt er een uitsnede. Alles buiten de stippellijntjes valt op de zijkanten van het canvas en alles binnen de stippellijntjes komt op de voorkant van het canvas. Je kunt de uitsnede aanpassen door de foto met je muis te bewegen. Om de foto in of uit te zoomen Klik je op het + of – knopje.

Stap 3: Kleur en bewerking kiezen Je kunt je canvas laten afdrukken in kleur, sepia of zwart/wit. Geef je voorkeur aan. Om je canvas af te maken, kun je onze bewerkingsopties gebruiken. Staat er bijvoorbeeld een datum op je foto of heeft de flits bij het maken van de foto rode ogen veroorzaakt? Dan kun je dit kosteloos bijwerken.

  1. Home
  2. Canvas
Kruidvat logo
back to top