Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Kruidvat top 10 speelgoed

Kruidvat top 10 speelgoed

Kruidvat top 10 speelgoed: extra voordelig cadeaus kopen!

Ben je op zoek naar een leuk, goedkoop cadeau? Voor een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid? Je vind hier onze aller- allerleukste cadeaus van verschillende topmerken, voor een Kruidvat prijsje!

Goedkoop speelgoed voor elk kind

Op deze pagina staat een mix van speelgoed voor baby’s, speelgoed voor jongens, speelgoed voor meisjes en spellen. Wil je liever het speelgoed per categorie bekijken, bijvoorbeeld al het speelgoed voor meisjes? Dat kan! Klik op een van de onderstaande categorieën:
- Speelgoed voor baby’s
- Speelgoed voor jongens
- Speelgoed voor meisjes
- Spellen

1. Pim Pam Pet Picto

Een snelle en spannende variant op het klassieke Pim Pam Pet. Wie ziet de meeste woorden? Stel je creativiteit op de proef! Vanaf 7 jaar. Voor 2-10 spelers.

Bekijk nu

2. Fisher-Price Pannenset

Laat je kind op een leuke manier meehelpen met koken. De versierde pannetjes zijn leuk om te stappelen en om mee te rammelen. Vanaf 6 maanden.

Bekijk nu

3. Simba 1 Music Station

Ben jij er klaar voor om een wereldster te worden? Sluit je mp3-speler aan en zing je favoriete muziek mee. Inclusief microfoon en standaard. Vanaf 6 jaar.

Bekijk nu

4. Very Style Bella Kappop

Je kunt uren tutten met deze mooie kappop. Creëer de mooiste kapsels en maak Bella mooi op met alle make-up en haaraccessoires. Vanaf 5 jaar.

Bekijk nu

5. Bosch Gereedschapsset

Help je papa of mama met klussen! Met deze gereedschapsset kun je zagen, boren, schroeven en timmeren. Wat voor moois ga jij maken?

Bekijk nu

6. Angry Birds Spel

Pak een missiekaart, bouw het bouwwerk en lanceer de Angry Birds. Raak de varkens en scoor punten. Net als de populaire app! Vanaf 5 jaar. Voor 2 tot 4 spelers.

Bekijk nu

7. Hello Kitty Boerderij

Laat je kinderen meewerken op de boerderij van Hello Kitty. De box is ingericht met alles wat je nodig hebt om je eigen boerderij te bouwen. Vanaf 18 maanden.

Bekijk nu

8. Lego Motorachtervolging

In Lego City gaat de boef er vandoor met het geld! Achtervolg hem op je snelle politiemotor en sla hem in de boeien. Hou jij Lego City veilig? Vanaf 5 jaar.

Bekijk nu

9. Fisher-Price Piratenschip

Laat je kind spelen als een echte piraat. Het piratenschip is uitgerust met alles wat een jonge piraat nodig heeft en heeft leuke geluidseffecten. Vanaf 3 jaar.

Bekijk nu

10. Loomen

Maak leuke armbanden, sleutelhangers en haaraccessoires met jouw favoriete kleuren en vrolijke bedels. Bekijk het tijdschrift om leuke ideeën op te doen!

Bekijk nu