Klik hier voor gratis verzending!
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de App Store
en download onze App.
Bekijk
Kruidvat app
Kruidvat Retail BV
Ga nu naar de Play Store
en download onze App.
Bekijk
  • Help, welk cadeau moet ik kopen?

Help, welk cadeau moet ik kopen?

Heb je geen idee wat je voor de verjaardag van je zoon of dochter moet kopen? Of heb je een cadeau nodig voor je buurjongetje, maar weet je niet waar hij van houdt? Dankzij ons ruime speelgoedassortiment vind je ongetwijfeld een leuk cadeau! En niet alleen leuk, maar ook nog eens goedkoop!

Een leuk, goedkoop cadeau voor elk kind

Bekijk hieronder alle cadeaus voor jongens, meisjes en baby’s. Ook kun je gelijk naar alle spellen gaan of ons Lego en Playmobil assortiment bekijken.

Vervolgens kun je zelf filteren op leeftijd om een geschikt cadeautje te vinden!

Speelgoed voor jongens

Stoere auto’s, een racebaan, Lego en Playmobil: bij Kruidvat vind je altijd een leuk cadeau. Voor de allerkleinste mannen, maar ook voor stoere tieners.

Bekijk nu

Speelgoed voor meisjes

Op zoek naar een leuk cadeautje voor je buurmeisje, dochter of nichtje? Bij Kruidvat vind je een leuk cadeau voor ieder meisje, jong of oud!

Bekijk nu

Speelgoed voor baby’s

Is je vriendin net bevallen of ben je zelf net trotse ouder geworden? Hier vind je het leukste speelgoed voor baby’s. Ook voor de allerkleinsten is er genoeg keus!

Bekijk nu

Spellen

Gezellig een spelletje spelen? Hier vind je de leukste familie- en bordspellen voor het hele gezin. Ook leuk: doe en spelletje met vriendjes en vriendinnetjes!

Bekijk nu

Lego

Voor jongens en meiden! Maak je eigen verhaal met Lego Friends en bouw voertuigen met Lego Creator. Lego Duplo is er voor de allerkleinsten!

Bekijk nu

Playmobil

Creëer je eigen Playmobil wereld, waarin jij zelf de hoofdrol speelt! Ga op boevenjacht, verzorg dieren en rij in de stoerste voertuigen!


Bekijk nu