De 10 meest vergeten producten op vakantie

header inpakken

Wat uit deze lijst ben jij wel eens vergeten?

Hoeveel inpaklijstjes je ook maakt, hoe vaak je ook checkt of je niks vergeten bent, het lijkt erop dat je op je vakantiebestemming altijd wel iets ontdekt wat je niet hebt meegenomen. Troost je, want je bent zeker niet de enige! Dit zijn de tien dingen die het meest vergeten worden op vakantie.

Onze tip: Dit praktische tasje biedt direct hulp bij de behandeling en verzorging van kleine ongelukken in en rondom je huis. De Kruidvat Eerste Hulp Set bevat onder andere verband, pleisters, een schaar, alcoholdoekjes en een EHBO-boekje..

Top 10 meest vergeten producten op vakantie

Ben je je deodorant vergeten mee te nemen? Dan is dat vaak niet zo’n probleem. Maar als je je paspoort vergeet, is dat veel vervelender. Goed inpakken is een kunst. Dit is de top 10 van producten die mensen het vaakst vergeten op vakantie:

1 - Paspoort. En zonder kom je helaas niet ver. Controleer daarom altijd net voor je van huis weggaat of je al je reispapieren bij je hebt.
2 - Opladers en verloopstekkers. Deze zijn inmiddels onmisbaar. Want hoe breng je met een lege telefoon het thuisfront op de hoogte dat je aangekomen bent?
3 - Tandenborstel. Waarschijnlijk is iedereen wel eens zijn of haar tandenborstel vergeten mee te nemen op reis. Met je vingers en wat tandpasta fris je je tanden gelukkig ook wel een beetje op, maar bezoek zodra je de kans hebt een winkeltje om even een nieuwe te halen.
4 - Zonnebrandcrème en zonnebril. Dé must-have op zonnige vakantiebestemmingen, maar helaas vaak vergeten.
5 - Zwemkleding. Op je bestemming aangekomen, wil je na de lange reis niks liever dan in het zwembad springen. En dan ontdek je dat je nieuwe bikini nog thuis in je kast ligt. Balen zeg! Wel een goede reden om snel weer een nieuwe te shoppen.
6 - Fototoestel. Thuis nog even nagenieten van al die mooie vakantiemomenten is heerlijk. Maar dan moet je niet je fotocamera vergeten.

rondsfeerbeeld inpaktips

7 - Oordopjes. Je bent ze altijd kwijt, vergeet ze of ze zitten in de knoop. Eigenlijk zijn ze best irritant, maar o zo handig als je op vakantie bent.
8 - Leesbril en contactlenzen. Op vakantie heb je eindelijk tijd om dat ene goede boek te lezen. Wel handig als je dan je leesbril of contactlenzen bij je hebt.
9 - Verbandtrommel. Kleine ongelukjes gebeuren niet alleen thuis, maar ook vakantie. Best handig als je dan pleisters bij je hebt.
10 - Medicijnen. Hoofdpijn, diarree of andere klachten? Ook op vakantie kan het je overkomen. Neem daarom de belangrijkste medicijnen mee en vergeet ook niet de medicijnen die je dagelijks gebruikt.

Zet deze dingen dus op je inpaklijstje. Zo vergeet je ze nooit meer. Fijne vakantie!

Bekijk uit de categorie Zomer ook:

Reageer