BLOG Kruidvat

Guhl Haar Verven – Zo doe je dat

Read time: 1 minute
Posted on: 24/04/2018

Een andere coupe, een nieuwe trend: er zijn talloze manieren om je kapsel te veranderen. Wil je iets nieuws met je haar, maar heb je geen idee wat je wilt veranderen? Een nieuwe haarkleur kan dan de perfecte oplossing zijn!

Zelf je haar verven is makkelijk met Guhl Pearlance

Wil je liever niet naar de kapper of ben je bang dat het fout gaat als je zelf je haar verft? De Pearlance lijn van Guhl maakt het heel makkelijk om zelf je haar te verven. Gewoon thuis in je eigen badkamer, maar wel met een prachtig resultaat. Je hoeft er geen fortuin aan uit te geven en het is zo gedaan. In deze video: Lily wil graag een nieuwe haarkleur, waarmee ze tegelijkertijd haar grijze haren bedekt. Dankzij de 100% grijsdekking kan dat gelukkig goed met deze haarverf. Beauty Artist Ellen Romeijn laat, samen met Lily, stap voor stap zien hoe makkelijk het haar geverfd kan worden.

Herstellend treatment

De haarkleur blijft tot dertig wasbeurten goed, het haar krijgt meer glans dankzij de Brilliant Oil Elixr en wordt verzorgd door de herstellende treatment. Benieuwd welke kleur Lily heeft gekozen en hoe het heeft uitgepakt? Kijk dan snel mee naar het eindresultaat!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Colgate Natural Extracts – Wat vinden we erva...
close

Next

Parodontax Complete Protection Extra Fresh – ...