BLOG Kruidvat

Parodontax Complete Protection Extra Fresh – Wat vinden we ervan

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 02/05/2018

Getest: Parodontax Complete Protection Extra Fresh

Gezonde tanden en een frisse adem zijn twee dingen die veel mensen belangrijk vinden. Een goede tandpasta voor optimale reiniging is belangrijk om je tanden gezond te houden. Zo voorkom je tandvleesproblemen en houd je je tanden schoon.

In deze Wat Vinden We Ervan testen drie vrouwen de Parodontax Complete Protection Extra Fresh tandpasta. De kandidaten hebben de tandpasta enkele weken geprobeerd en vertellen wat ze ervan vonden. Wat vonden zij fijn? Hebben ze al eerder producten van Parodontax gebruikt en merken ze verschil? Zo heeft Miranda hiervoor wel Parodontax gebruikt omdat haar tandvlees geïrriteerd was. Is haar tandvlees na gebruik nog minder geïrriteerd? Ze vertellen hoe ze de smaak hebben ervaren en hoe hun tanden aanvoelden na het poetsen.

De tandpasta is heel handig als je alles in één wilt hebben. Het versterkt het tandglazuur, zorgt voor een schoon gevoel, een frisse adem en tandvleesafdichting. Daarnaast zorgt het voor een diepe reiniging en houdt het je tanden wit. Door de tandplak te verwijderen, voorkom je veel tandvleesproblemen. Een gezond gebit én een frisse adem! Benieuwd geworden naar deze tandpasta? Kijk dan snel naar het eindoordeel van de drie testers.

close

Previous

Intensieve verzorging voor droog en beschadig...
close

Next

Highlights – Zo doe je dat