BLOG Kruidvat

Met deze 5 producten ben je ’s morgens in 5 minuten klaar

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 04/05/2021

Mooi in slechts 5 minuten!

Als vrouw kom je ’s morgens tijd tekort, en al helemaal als je moeder bent. Je kinderen wakker maken en op tijd op school zien te krijgen is vaak een hele uitdaging. En daarbij heb je maar weinig tijd voor jezelf. Wees slim en haal deze 5 handige producten in huis. Hiermee ben je binnen een paar minuten fris en fruitig!

1 – L’Oréal Paris C’est Magic Anti-Redness CC Cream

Deze CC cream van L’Oréal Paris werkt verzorgend en neutraliseert en egaliseert je huid. De formule corrigeert roodheid, verbergt imperfecties en geeft een lichte dekking. Meer heb je niet nodig in de ochtend!

2 – Maybelline Instant Anti Age Eraser

Zijn je kinderen vannacht vaak wakker geweest en heb je niet veel geslapen? Werk je wallen dan weg met deze concealer van Maybelline. Met de ingebouwde spons breng je de concealer makkelijk aan. De zachte crèmetextuur bedekt direct oneffenheden, donkere kringen en wallen.

De Maybelline Instant Anti Age Eraser concealer is verkrijgbaar in meerdere kleuren waardoor er altijd een is die goed bij jouw teint past.

3 – Maybelline Snapscara

On and off in a snap! Deze mascara is je lifesaver als je weinig tijd hebt, maar wel een mooie oogopslag wilt. Met de Snapscara creëer je in een oogwenk volume, en dat zonder klonteren. Wat ook fijn is, is dat je de mascara aan het eind van de dag ook weer makkelijk verwijdert. Wel zo handig als je niet kan wachten om na een drukke dag je bed in te duiken.

4 – Kruidvat Instant Volume Droogshampoo
Next step: je haar. Want als je net uit bed komt, zien je lokken er waarschijnlijk niet uit. Ze wassen en stylen duurt veel te lang. Spray daarom wat van deze droogshampoo in je haar en geniet van de volumeboost. De droogshampoo verfrist je haar en zorgt ervoor dat het licht en luchtig wordt.

5 – Kruidvat scrunchie

Zet je haar vast met een stijlvolle scrunchie en je bent klaar om te gaan! Borstel je haar met je vingers bij elkaar en maak een paardenstaart of knot met deze scrunchie. De scrunchie houdt je lokken de hele dag uit je gezicht en ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Heb je je timer al klaar liggen? We verzekeren je ervan dat je met deze 5 producten in slechts 5 minuutjes ready to go bent. Klaar om je dag te rocken!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

3 creatieve, simpele haarstijlen met slechts ...
close

Next

Mooie voeten in 7 stappen!