BLOG Kruidvat

Veet ontkleuringscrème: camoufleer je haartjes in een handomdraai!

Leestijd: 3 minuten
Geplaatst op: 15/12/2022

Veet ontkleuringscrème: camoufleer je haartjes in een handomdraai!

Wel of niet je haar weghalen? Het antwoord hierop wordt bepaald door je leeftijd, hoe je in het leven staat, je opvattingen over schoonheid, gemak én wat op dat moment in de mode is. Als er één merk is dat dat goed begrijpt en je hierbij wil ondersteunen, is het Veet. En nu komt het merk met iets nieuws! Een subtiele, zachte ontkleuringscrème waarmee je haartjes niet weghaalt, maar maskeert. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!

Scheren of camoufleren?

Vrouwelijk lichaamshaar: het kan nogal een ding zijn in de westerse wereld. Als je jong bent, ben je vaak nog zoekende over wat je nu met dat lichaamshaar wilt doen. Ga je het knippen, scheren, waxen of wil je het laten staan? Vaak is het een kwestie van uitproberen waar je je fijn en mooi bij voelt. Dit laatste is een trend die we de laatste tijd veel meer zien. Vrouwen laten steeds vaker lichaamshaar groeien. Maar wat nu als je wel dat lichaamshaar wilt houden, maar het wat minder wil laten opvallen?

Een snelle en effectieve oplossing om al je haartjes te maskeren

Je hoeft haartjes helemaal niet leuk te vinden. Bij jezelf niet, bij anderen niet. Je mag ze ook alleen op bepaalde plekken niet leuk vinden. Of je wilt ze misschien wel houden, maar in ieder geval niet zo prominent laten zien, zodat je er verder ook niet over hoeft na te denken. En precies voor dat laatste is de nieuwe Veet ontkleuringscrème bedoeld. Laat ze dan maar zitten, voorlopig of voor altijd, maar maskeer ze gewoon!

De crème is dermatologisch getest en geschikt voor heel veel soorten lichaamshaar. Gebruik hem voor je benen, oksels, armen, bikinilijn én bovenlip. De ontkleuringscrème werkt snel. Na zo’n 5 minuten zie je al kleurverschil. Een rappe snelklaar oplossing dus, no big deal. En bovendien ruikt en voelt de crème ook heerlijk door de verzorgende oliën.

Hoe gebruik je Veet ontkleuringscrème voor het beste resultaat?

Om je haartjes te maskeren hoef je maar een paar simpele stappen te volgen. Wij hebben ze voor je onder elkaar gezet:

Stap 1: klaarleggen

Zorg dat je de ontharingscrème, een bakje of kopje en de spatel klaar hebt liggen voor gebruik.

Stap 2: mengen

Doe de crèmes in het kopje. Roer met de spatel een gelijke hoeveelheid roze, activerende crème en witte ontkleuringscrème door elkaar tot het helemaal vermengd is.

Stap 3: aanbrengen

Breng het mengsel met de spatel aan op het stukje huid dat je wilt behandelen. Zorg dat je huid schoon en droog is. Verdeel het mengsel met een dun laagje op je huid.

Stap 4: inwerken

Laat de crème intrekken. 5 minuten is meestal al genoeg. Vind je het toch niet licht genoeg, laat het dan nog eens 5 minuten intrekken en blijf het ondertussen controleren. Maar laat het nooit langer dan 15 minuten inwerken. Dat vindt je huid misschien ook weer niet fijn.

Stap 5: de crème verwijderen

Om de crème te verwijderen gebruik je weer de spatel. Haal de crème zoveel mogelijk met de spatel van je huid en spoel de restjes grondig af met lauw water en een washandje. Maak je huid droog door zachtjes te deppen. Probeer niet te wrijven.

Tada! Nu zijn je haartjes perfect gecamoufleerd!  

Let op: lees altijd de volledige instructies en voorzorgsmaatregelen op de verpakking voordat je de ontkleuringscrème gebruikt.

Verzorg en camoufleer je lichaamshaar met Veet!

Ben je er nog niet klaar voor om je haartjes te verwijderen? Of wil je juist je lichaamshaar laten staan, maar iets minder laten opvallen? Vertrouw gerust op het professionalisme en de lange ervaring van Veet. Veet is hét merk voor alles wat met haar te maken heeft. Jouw haartjes. Jouw keus. Met de producten van Veet.

Ben je benieuwd geworden naar de ontkleuringscrème van Veet? Shop hem dan snel in een van onze winkels of bestel hem via onze webshop.

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Aften voorkomen? Ontdek onze 5 tips!
close

Next

Roos: zo kom je ervan af