Kruidvat Blog

Ontdek de vernieuwde L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance lijn

Meet the family!

Elke vrouw wil haar huid mooi en gezond houden. Ook wanneer je wat meer rimpels krijgt. De verzorgingsproducten van L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance zijn gemaakt om je huid een handje te helpen en om haar te laten stralen.

In deze blog gaan we wat dieper in op de producten van L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance. We gaan je vertellen wat deze producten doen voor je huid en hoe je ze kan toepassen in je ochtend- en avondroutine. Daarbij laten we je kennismaken met het nieuwste lid van de Cell Renaissance familie: het Midnight Serum. Een must have voor je avondroutine.

Neohesperidine en vitamine E

Alle producten in de lijn hebben hun eigen kwaliteiten, zodat ze elkaar aanvullen en ondersteunen. De dagcrèmes werken verstevigend en zorgen dat je minder rimpels hebt. De oogcrème vermindert kringen en wallen en geeft je een frisse oogopslag. Verder zorgt het Midnight Serum voor een stralende en zijdezachte huid. Breng de nachtcrème ’s avonds aan zodat je huid de hele nacht geniet van de extra hydraterende werking.

De twee belangrijkste ingrediënten in de Age Perfect Cell Renaissance verzorgingsproducten zijn neohesperidine en vitamine E. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat rimpels worden aangepakt en je huid glad en soepel blijft. Ze helpen je ook om de kleur van je huid op te fleuren, zodat je er stralend uitziet.

De L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance Midnight Serum

De nieuwste aanwinst van Cell Renaissance is het Midnight Serum. Dit serum breng je aan voor je gaat slapen. Het product werkt ’s nachts; wanneer je celvernieuwing in volle gang is. Het serum trekt na het aanbrengen snel in je huid en vermindert onzuiverheden. De crème heeft een herstellend antioxidant complex, dat is geïnspireerd door stamcelwetenschap

Het Midnight Serum is ontwikkeld voor iedereen die een gladdere, stevigere en stralende huid wil. Het serum helpt je huid om ’s nachts goed te herstellen. De volgende ochtend voelt je huid dan ook gehydrateerd aan en zie je er uitgerust uit.

106 vrouwen hebben een zelfevaluatie gedaan met het serum. Na vier weken vond 84% van de vrouwen haar huid meer stralen en gladder aanvoelen.

Je ochtendroutine met Age Perfect Cell Renaissance

Wil je je ochtendroutine optimaliseren of verbeteren? Dan raden we je aan om deze producten van de lijn toe te passen in je ochtendritueel. Zorg dat voor het aanbrengen je huid schoon en droog is. Gebruik daarvoor een reinigingsmelk of cleanser. Dep je gezicht daarna droog met een zachte handdoek.

  • Breng de Cell Renaissance dagcrème  aan op je gezicht. Een klein beetje is al genoeg. Wrijf met de toppen van je vingers van de binnenkant naar de buitenkant van je gezicht.
  • Gebruik nu de Cell Renaissance oogcrème aan onder je ogen. Gebruik de toppen van je vingers. Breng de crème met deppende bewegingen aan van de binnenkant naar de buitenkant van het oog.

Je avondroutine met Age Perfect Cell Renaissance

Zorg voor een goede start van je avondroutine. Daarbij is het belangrijk om je gezicht eerst goed te reinigen voor je producten aanbrengt. Zorg dat alle make-up en al het vuil – dat overdag in je huid is gaan zitten – weg is. Gebruik hiervoor een reinigingsmelk of cleanser. Dep je gezicht daarna droog met een zachte handdoek.

  • Begin met het aanbrengen van het Midnight Serum van de Cell Renaissance lijn. Gebruik de toppen van je vingers. Breng de crème met deppende bewegingen aan van de binnenkant naar de buitenkant van je oog.
  • Breng na het serum de Cell Renaissance nachtcrème aan. Een klein beetje is al genoeg. Wrijf met de toppen van je vingers en ga van de binnenkant naar de buitenkant van je gezicht.

Houd je huid jong en mooi

Je bent zo jong als je je voelt. Dus laat je huid dat ook uitstralen! De producten uit deze lijn helpen je huid om langer mooi en glad te blijven en om rimpels te verminderen. De ingrediënten leveren een belangrijke bijdrage aan het mooi en strak houden van je huid. Verwerk de heerlijke producten dus in je eigen ochtend- en avondroutine.    

Bestel de L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissance producten nu online of koop ze in een van onze winkels. 

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Vernieuwd! Feel good met Soul Secrets
close

Next

Mooie én verzorgde lippen in de winter