BLOG Kruidvat

Beloofd! Deze créme houdt je huid jong

Hou je huid jong

Het geheim van een jong uitziende huid

Wil jij je huid jong houden? Of ben je daar nog helemaal niet mee bezig? Misschien ben je druk met je baan en gezin. Maar ondertussen is het misschien toch goed vast maatregelen tegen huidveroudering te nemen, want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Olaz wil daarom een geheimpje met je delen: de Total Effects SPF30 dagcrème.

Hoe hou je je huid jong?

Heb jij de eerste tekenen van huidveroudering al ontdekt? Misschien ben je nu nog die geluksvogel die nog een stralend jonge huid heeft. Maar ooit krijg je die gevreesde eerste rimpel. Zorg je goed voor je huid, dan stel je dat moment zo lang uit.

De grote vijand van een jong uitziende huid is de zon. De schadelijke uv-stralen veroorzaken rimpels, pigmentvlekken en een slappe huid. En daar zit je echt niet op te wachten. Een goede dagcrème met SPF mag daarom niet in je huidverzorgingsritueel ontbreken.

Anti-huidveroudering en SPF in één

De Olaz Total Effects SPF30 dagcrème beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen én gaat huidveroudering tegen. Een perfecte match! De slimme aanpak van Olaz zorgt met één product voor een jeugdige en gezond uitziende huid.

Het geheim? Het VitaNiacin Complex met vitamine B3, C en E versterkt het natuurlijke zelfvernieuwingsproces van je huidoppervlak. Dit complex helpt je huid jeugdig en gezond te houden. Daarnaast heeft de dagcrème de sterkste uv-bescherming binnen de hele lijn Olaz Total Effects. Met de SPF 30 ben je goed beschermd tegen de zon. De dagcrème trekt snel in en voelt niet vet aan.

Jonge huid

Waar wacht je nog op?

Zorg nu goed voor je huid met Olaz Total Effects SPF30 Dagcrème en geniet de rest van je leven van een jeugdige en gezonde huid. Waar wacht je nog op?

close

Previous

Gezichtsverzorging – Beautygeheimen van...
close

Next

Wanneer moet je je scheermesje vervangen?