Kruidvat Blog

Het geheim van biologische huidverzorging

header bio garnier

Natuurlijke huidverzorging voor iedereen

Goed voor je huid en gemaakt met ingrediënten uit de natuur. Het lijkt te mooi om waar te zijn, of je betaalt er de hoofdprijs voor. Hoe goed zijn biologische producten voor je huid? En bestaat er betaalbare biologische huidverzorging? Je ontdekt het hier.

Onze tip: Garnier Bio Revitaliserende Lavendel Anti-Age Gezichtsolie stelt de revitaliserende werking van lavendel centraal. De olie is geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid.

Wat is biologische huidverzorging?

Laten we bij het begin beginnen. Want wat is biologische huidverzorging nu eigenlijk? We worden ons steeds bewuster van de wereld om ons heen. We gaan bewuster om met wat we eten, hoe we ons afval het beste scheiden en wat we eigenlijk op onze huid smeren.

Biologische huidverzorging is milieuvriendelijk geproduceerd en bevat ingrediënten uit de natuur met unieke voordelen voor je huid. De producten zijn vrij van parabenen, chemische stoffen en synthetische kleur- en geurstoffen. Om een product biologisch te mogen noemen, moet het aan zeer strenge eisen voldoen. De onafhankelijke instantie Ecocert leeft deze strenge eisen na en bepaalt of een merk of product het Ecocert Greenlife predicaat mag gebruiken.

Ontdek het nu zelf!

Ontdek nu zelf de natuurlijke kracht van biologische huidverzorging met Garnier BIO. Deze producten verzorgen je huid op een natuurlijke manier en bevatten ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De essentiële oliën die aan de basis staan van de producten worden onttrokken door middel van stoomdestillatie.

De lijn bevat de perfecte plant voor ieder huidtype en iedere leeftijd:

  • Arganolie staat bekend om haar voedende werking. Het houdt je huid soepel en gehydrateerd. Ideaal voor een droge of gevoelige huid die net wat extra voeding nodig heeft.
  • Citroengrasolie is een verfrissend ingrediënt. Het reinigt en verfrist je huid en past uitstekend bij een normale of gemengde huid.
  • Tijm zuivert je huid. Tijmolie is daarom perfect voor een gemengde tot vette huid.
  • Lavendel staat bekend om zijn revitaliserende werking. Het hydrateert je huid en laat haar stralen. De essentiële lavendelolie is daarom uitermate geschikt voor anti-age producten die je huid verstevigen.

De producten van Garnier BIO hebben een betaalbare prijs. Daarmee zorgt Garnier ervoor dat biologische huidverzorging voor iedereen beschikbaar en toegankelijk is. De producten van Garnier BIO:

  • Zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert Greenlife;
  • Zijn vegan;
  • Bevatten ingrediënten afkomstig uit hernieuwbare bronnen;
  • Zijn biologisch verbouwd en bevatten fairtrade verhandelde ingrediënten;
  • Maken zoveel mogelijk gebruik van recyclebare verpakkingen.

Probeer het nu zelf!

rondsfeerbeeld nieuw

Benieuwd naar het hele Garnier BIO assortiment? Ga dan snel naar de webshop!

close

Previous Article

De eerste stap naar mooie voeten
close

Next Article

Heb je een droge mond? Doe de test!