Kruidvat Blog

Vet haar voorkom je zo

LE7655-sc-Andrelon-Blog-banner-900x285-Vet-haar-voorkom-je-zo

Is jouw haar slap, futloos en moeilijk in model te brengen? Grote kans dat je haar hebt dat snel vet wordt. De talgkliertjes in je hoofdhuid produceren dan te veel talg, waardoor vet haar ontstaat. Wij zetten 5 tips op een rij om jouw lokken langer fris te houden!

Tip 1: Droogshampoo
Een absolute musthave: droogshampoo! De Andrélon Langer Fris Droogshampoo is ideaal voor een quick fix van je look en om je haar langer fris te houden tussen de wasbeurten door. Voor een zomerlook is de Andrélon Beachy Texture Droogshampoo een aanrader. Spray het vooral bij de haaraanzet en borstel het vervolgens goed uit.

Tip 2: Gebruik een shampoo voor jouw haartype
Gebruik een milde shampoo die geschikt is voor jouw haartype. De Langer Fris Shampoo is ideaal om te gebruiken bij normaal haar dat snel vet wordt. Het houdt je haar luchtig en fris.

Tip 3: Verdeel conditioner over de lengtes en punten van je haar
Verdeel een conditioner over de lengtes en punten van je haar en vermijd de haarwortels, omdat je haar daar het snelst vet wordt. De Andrélon Kokos Boost Conditioner zorgt ervoor dat het haar wordt gevoed, zonder het te verzwaren. Ook zorgt deze conditioner ervoor dat je haar na het wassen makkelijk doorkambaar is.

Vet haar voorkom je zo

Tip 4: Draag je haar vast
Draag een leuke knot, staart of vlecht! Als je veel met je handen door je haar gaat, kan het namelijk sneller vet worden. Voeg eventueel wat droogshampoo naar keuze toe, wanneer je haar al een beetje vet uitziet.

Tip 5: Spoel je haar goed uit

Spoel je haar na het wassen goed uit. Restjes shampoo en conditioner die achterblijven maken je haar sneller vet.

close

Previous Article

Tips voor dun haar
close

Next Article

Reinig je gezicht met één product: Kruidvat M...