Kruidvat Blog

Nieuw bij Kruidvat! Een shampoo en haarmasker in één

Haal meer uit je shampoo!  

Wil jij ook meer zorg, meer zachtheid en meer glans uit je wasbeurt halen? Gebruik dan één van de nieuwe More Than Shampoos van L’Oréal Paris. Deze nieuwe shampoos reinigen je haar én bieden tegelijkertijd de verzorging van een masker, zonder je haar te verzwaren. Klinkt goed, toch?! Lees snel door en ontdek alles over L’Oréal Paris More Than Shampoo.

Wat doen een shampoo en haarmasker voor je haar?
Een shampoo is speciaal ontwikkeld om je haar en hoofdhuid te reinigen. In je haar en op je hoofdhuid stapelen zweet, dode huidcellen, talg, vuil en restjes van je stylingproducten zich op. Om je haar schoon en gezond te houden, moet je het daarom regelmatig wassen. Vroeger werd hiervoor normale zeep gebruikt, maar hierdoor werd het haar dof en raakte de hoofdhuid geïrriteerd. Shampoo is beter afgestemd op de behoeftes van je haar en reinigt je haar en hoofdhuid zonder te beschadigen of irriteren.

Een haarmasker gebruik je na het wassen van je haar met shampoo. Een masker zit vol met goede voedingsstoffen. Het voedt en beschermt je kostbare lokken. Wil jij het jezelf makkelijker maken en je haar met één product reinigen én voeden? Ga dan voor More Than Shampoo!

L’Oréal Paris More Than Shampoo
Om tijd in je beautyroutine te besparen en je haren de verzorging te geven die ze nodig hebben, heeft L’Oréal Paris More Than Shampoo ontwikkeld. Deze speciale shampoo reinigt je haar zoals een shampoo en verzorgt het zoals een masker, en dat zonder je lokken te verzwaren.

Er zijn drie varianten verkrijgbaar:

Kan jij ook niet wachten om dit nieuwe product uit te proberen? Ga dan nu naar onze webshop en bestel jouw favoriet!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

Een deep conditioner: wat is dat en hoe gebru...
close

Next

Co-wash: hoe goed is dat voor je krullende ha...