BLOG Kruidvat

In één beweging je gezicht reinigen? Het kan!

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 16/10/2018
nivea micellair water

Micellair water werkt als een magneet

Oké, je gezicht elke avond goed reinigen is belangrijk. Maar je hebt vast geen zin om daar uren mee bezig te zijn. Met Nivea Micellair water is dat ook niet nodig. In slechts één beweging is je huid schoon. Hoe dat kan? Dat komt door de magnetische werking van het micellair water.

Waarom je gezicht goed reinigen?

Make-up verstopt je poriën. Als je je make-up er in de avond niet afhaalt, kan je huid ‘s nachts niet goed ademen. Ze wordt dan dof en krijgt onzuiverheden. Ook versnelt het verouderingsproces en krijg je sneller rimpels en fijne lijntjes. Haal daarom je make-up elke avond van je gezicht, ook als het laat is. Draag je geen make-up? Ook dan is het belangrijk om elke avond je gezicht goed te reinigen. Gedurende de dag komt er vuil op door transpiratie, uitlaatgassen en talg. Dit laagje vuil gaat er niet af met alleen maar water. Gebruik daarom beter een speciaal reinigingsproduct.

Micellair water is net een magneet

Micellair water heeft een magneetwerking. De zogenoemde micellen trekken olie, vuil en make-up aan. Deze microscopisch kleine deeltjes sluiten make-upresten en overtollig talg in. Met één swap reinig je je huid. Wrijven of schrobben is niet meer nodig.

Eigenschappen van Nivea micellair water

Nivea micellair water is hét reinigingsproduct voor je huid:

nivea micellair water
  • De vitamine E stimuleert het natuurlijke vochtgehalte van je huid. Je huid is gehydrateerd.
  • Nivea micellair water bevat geen parfum.
  • Voor elk huidtype is er een variant. Het maakt dus niet of je een gevoelige, droge of normale tot gemengde huid hebt. Er is altijd een passend product.

Probeer het gewoon een keer!

left arrow left arrow
Showing > of results
close

Previous

‘Nature Box’ Shampoo en Conditioner | Out of ...
close

Next

11 cruciale do’s en don’ts voor wittere tande...