BLOG Kruidvat

Gezichtsverzorging – Beautygeheimen van de Nederlandse vrouw

Leestijd: 1 minuut
Geplaatst op: 15/03/2018
L'Oréal Gezichtsverzorging

Wat is jouw geheim?

Hé, pssst! Heb jij geheime producten of trucjes die wonderen doen voor je huid, maar die niemand anders kent? L’Oréal Paris wil al jouw geheimen over gezichtsverzorging weten! We hebben een aantal beautygeheimen al voor je verzameld, doe er je voordeel mee!

Top secret!

Wil je nog beter voor je huid zorgen? Dan heeft L’Oréal Paris een geheimpje voor je: Revitalift Laser X3. Deze gezichtsverzorgingslijn hydrateert je huid optimaal en heeft een anti-rimpelwerking. De producten verstevigen en verstrakken je huid en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. Zo kom jij op je best voor de dag!

Gezichtsverzorging is een must

Je gezicht is je visitekaartje. Het is vaak het eerste waar mensen naar kijken als ze je zien. Een goede verzorging van de huid van je gezicht is dan ook erg belangrijk. Dit zijn een aantal van de best bewaarde geheimen over gezichtsverzorging:

  • Een wat bekender geheim is het drinken van water, veel water. Ook voor je huid doet water wonderen.
  • Als je te weinig slaapt, word je humeurig en ben je minder geconcentreerd. Maar wist je dat slaap ook heel goed is voor je huid? Probeer elke nacht minimaal 7 uur te slapen in een rustige slaapkamer, het liefst zonder smartphone, tablet of televisie in de buurt.
  • Gebruik huidverzorgingsproducten die elkaar aanvullen, het liefst dus uit dezelfde lijn. Wil je een nieuw product uitproberen? Pas na een maand zie je het effect goed, dus geef het even de tijd.
  • Zweten is goed! Als je zweet, gaan je poriën open. Vuil kan zo makkelijk weg en dat voorkomt bijvoorbeeld puistjes.
  • Laat je huid af en toe een dagje ademen en draag eens geen make-up. Je zal merken dat je huid er enorm van opknapt.
  • Hou je wel eens bij hoe vaak je je gezicht aanraakt? Dat is best vaak op een dag. Maar alle bacteriën op je handen breng je zo naar je gezicht en dat vergroot de kans op oneffenheden en puistjes. Het is dus heel simpel, blijf van je gezicht af.
close

Previous

Kruidvat K3 verzorgingsproducten – Wat vinden...
close

Next

Beloofd! Deze créme houdt je huid jong